Anvend en DNS -skabelon

Når du har oprettet en DNS -skabelon , skal du anvende skabelonen på dine domæner. Med skabeloner kan du tilføje flere DNS -fortegnelser på én gang, i stedet for at føje individuelle fortegnelser til hvert domæne. Anvendelse af en skabelon overskriver eventuelle eksisterende DNS -fortegnelser i din zonefil.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Anvend DNS -skabelon fraanvende dns -skabelonikon Mere menu.
    vælg domæne
  5. Vælg din skabelon på rullemenuen. Vælg Rediger skabelon, hvis du har brug for at foretage ændringer af den valgte skabelon.
  6. Vælg din skabelonindstilling:
    • Føj til eksisterende fortegnelser : Vi tilføjer fortegnelserne fra din importerede fil til dine nuværende zonefilfortegnelser. Alle duplikater springes over.
    • Overskriv eksisterende poster : Vi sletter alle ikke-systemfortegnelser fra din nuværende zonefil og erstatter dem med fortegnelserne fra den importerede fil. Dette kan påvirke enhver hjemmeside eller e -mailtjeneste, der i øjeblikket er forbundet til dit domæne.
  7. Vælg Anvend DNS -skabelon for at gemme dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.