Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger en DNS -skabelon

Rediger detaljerne i dine DNS -skabeloner , eller tilføj nye fortegnelser til en skabelon når som helst. Med skabeloner kan du tilføje flere DNS -fortegnelser på én gang, i stedet for at føje individuelle fortegnelser til hvert domæne.