Rediger en DNS -skabelon

Rediger detaljerne i dine DNS -skabeloner , eller tilføj nye fortegnelser til en skabelon når som helst. Med skabeloner kan du tilføje flere DNS -fortegnelser på én gang, i stedet for at føje individuelle fortegnelser til hvert domæne.

1. Log ind på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg DNS > DNS -skabeloner .
    menuvalg for dns skabeloner
  3. Vælg den ved siden af den skabelon, du vil brugerediger dns -skabelonikon Rediger skabelonikon .
  4. Vælg den ud for den fortegnelse, du skal redigererediger dns -blyantikon blyantikon. Eller vælg TILFØJ for at tilføje en ny fortegnelse til skabelonen.
  5. Vælg Gem, når du har foretaget dine ændringer.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.