Slet en DNS -skabelon

Slet en hel DNS -skabelon når som helst. Det fjerner ikke fortegnelserne fra de enkelte domæner. Du kan stadig manuelt fjerne DNS -fortegnelser fra domæner.

1. Log ind på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg DNS > DNS -skabeloner .
    menuvalg for dns skabeloner
  3. Vælg den ud for den skabelon, du vil sletteslet dns -skabelonikon Slet skabelonikon .
  4. Vælg Slet for at bekræfte, at du vil slette den valgte skabelon.