Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet en DNS -skabelon

Slet en hel DNS -skabelon når som helst. Det fjerner ikke fortegnelserne fra de enkelte domæner. Du kan stadig manuelt fjerne DNS -fortegnelser fra domæner.