Rediger en CNAME-post

Rediger en CNAME-post eller et alias, i din DNS-zonefil i din GoDaddy-konto. En CNAME-post mapper et aliasnavn eller underdomæne, såsom www eller blog til domænenavnet.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Rediger ved siden af den CNAME-post, som du ønsker at redigere.
  5. Indtast oplysningerne til CNAME-posten:
    • Navn: Det værtsnavn eller præfiks, som CNAME-posten vil blive indstillet til. Du kan inkludere et punktum (.), men ikke som det første eller sidste tegn. Flere punktummer efter hinanden (...) er ikke tilladt, og værtsnavnet må ikke være længere end 63 tegn eller være @-symbolet. Du kan ikke bruge en vært, der allerede er tildelt til en eksisterende A-post, TXT-post eller MX-post.
    • Værdi: Den webadresse, du indstiller som destination for værten. Indtast @ for at pege direkte på dit roddomænenavn.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.