Tilføj et underdomæne

Føj en underdomæne-post til din DNS-zonefil, når dit domæne bruger GoDaddy-navneservere. Underdomæner bruger et domænepræfiks, såsom blog.mitnyefirma.com, som A-post til at pege mod en IP-adresse. Hvis du vil tilføje et underdomæne, der peger mod et domænenavn, skal du tilføje en CNAME.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny post.
    vælg tilføj ny post
  5. Vælg A fra menuindstillingen Type.
  6. Indtast oplysningerne for din nye A-post til underdomæne:
    • Navn: Underdomænets værtsnavn eller præfiks. Indtast f.eks. blog for at oprette et underdomæne til blog.mitnyefirma.com.
    • Værdi: IP-adressen til dit underdomæne. Dette er som regel din hostingkontos IP-adresse.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Tilføj post for at gemme din nye A-post til underdomæne.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.