Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger et underdomæne

Du kan redigere en underdomænepost i din DNS -zonefil for et domæne, der er registreret hos GoDaddy. Underdomæner er en type domænepræfiks, såsom blog .yoursite.com , der bruger en A -record til at pege på en IP -adresse. Hvis du vil redigere et underdomæne, der peger på et domænenavn, skal du redigere et CNAME .

Du kan se en kort animation om denne opgave længere nede på siden.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. På siden DNS -styring skal du klikke på knappen ved siden af den fortegnelse, som du vil redigererediger dns -blyantikon blyantikon.

Bemærk: Kan du ikke se blyantikonet? Kontrollér disse indstillinger eller produkter:
    • Ejer du Synlighed på søgemaskiner – Kontakt kundesupport
    • Er viderestilling af domæne slået til?
    • Har domænet forbindelse til tredjepartswebsite (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Besøg websitet for at afbryde forbindelsen.
    • Er en firewall aktiveret i Hjemmeside -sikkerhed? Rediger din IP -adresse

5. Rediger felterne efter behov:
    • Vært: Underdomænets værtsnavn eller præfiks. Indtast f.eks. blog for at oprette et underdomæne til blog.yoursite.com.
    • Peger på: Den IP-adresse du indstiller som destination for værten. Det er som regel IP-adressen på en hostingkonto, hvor hjemmesiden til dit underdomæne bor.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. TTL er som standard indstillet til 1 time.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.

Vis mig hvordan

redigere en underdomænepost