Rediger et underdomæne

Rediger en underdomænepost i din DNS -zonefil . Underdomæner bruger et domænepræfiks, såsom blog .coolexample.com , som en A -record for at pege på en IP -adresse. Hvis du vil redigere et underdomæne, der peger på et domænenavn, skal du redigere et CNAME .

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Rediger ud for det underdomæne A -record, du redigerer.

Bemærk: Kan du ikke redigere fortegnelsen? Kontrollér disse indstillinger eller produkter:
    • Ejer du Synlighed på søgemaskiner? Vores GoDaddy -guider hjælper dig med at redigere fortegnelsen.
    • Er viderestilling aktiveret på domænet? Slet videresendelse for at aktivere redigering af fortegnelsen.
    • Er domænet forbundet til et tredjepartswebsite (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Besøg websitet for at afbryde forbindelsen, eller fjern forbindelsen for at aktivere redigering af fortegnelsen.
    • Er en firewall aktiveret i Hjemmeside -sikkerhed? Rediger din IP -adresse til den korrekte IP for din hostingkonto.

5. Rediger oplysningerne for dit underdomæne A -record:
    • Navn : Underdomænets værtsnavn eller præfiks. Indtast f.eks. Blog for at oprette underdomænet blog.mycoolnewbusiness.com for coolexample.com.
    • Værdi : IP -adressen til dit underdomæne. Dette vil normalt være IP -adressen på din hostingkonto.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.