Administreret WordPress Hjælp

Nulstil min adgangskode

Hvis du har brug for hjælp til din adgangskode, skal vi vide, hvad du prøver at få adgang til:

Jeg vil have adgang til... Gør dette...
WordPress-administrationspanel For vejledning i at nulstille din adgangskode kan du læse WordPress codex-artiklen Nulstilling af din adgangskode.
sFTP eller phpMyAdmin/MySQL Du skal faktisk ikke nulstille denne adgangskode, men vi kan vise dig, hvor du finder sFTP- eller phpMyAdmin-adgangskoden.