Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdatering af kontaktoplysninger for .es domænenavn Trin 2

Undtagelser for kontaktopdateringer for .es domænenavne: For at opdatere registrantens og administratorens fornavn, efternavn og/eller organisation (virksomhedsnavn) skal du indsende en CCTLD - Anmodning om opdatering af kontaktoplysninger eskalering i CRM. Registeret kan kræve et ID -nummer for nogle registrantopdateringer, som DCAST kommunikerer til kunden direkte, når det er relevant.

Processen for opdateringer af registranter og administrative kontaktpersoner er unik for .es domænenavne. Brug nedenstående oplysninger til at foretage en ændring af dine .es registrant -kontaktoplysninger.

Bemærk: Før du kan opdatere dine .es -kontaktoplysninger, skal du kontakte kundesupport og anmode om registrant- og administrator -id -koder.

Sådan opdateres .es domænenavnsregistrantens kontaktoplysninger

1. Når du har modtaget registrant- og admin -id -koder i registrantopdaterings -e -mailen fra os, skal du logge ind på Red.ES og derefter udfylde følgende felter:
    • Identificador — Indtast administrator -id'et.
    • Contraseña — Indtast den adgangskode, du modtog fra .es -registeret, i en e -mail fra plandedominios@red.es.
    • Bemærk: Dit domænenavn vil være i emnelinjen i e -mailen.

2. Klik på Autentificarse .
  3. Vælg Solicitud Transmision de dominio, og udfyld derefter følgende felter:
    • Nombre de Dominio — Indtast domænenavnet med små bogstaver.
    • Titular Nuevo Identificador — Indtast den nye registrant -id.
    • PCA Nuevo Identificador Indtast den aktuelle administrator -id.
  4. Klik på Fortsæt .
  5. Ved siden af Tramitacion si DINIe Certificado ... skal du klikke på Fortsæt .
  6. I pop op -vinduet skal du vælge Gennemse , finde den aktuelle domænenavns admin -kontaktpersons foto -id eller pas -kopi og derefter klikke på Finalizar solicitud . Der vises en bekræftelsesskærm.

Bemærk: Du skal uploade en .JPG -kopi af den nuværende administrators foto -id, der svarer til det id -nummer, du sendte til os i opdateringsanmodningen. Hvis du indsender et kørekort, skal staten, provinsen og landet stemme overens med administratorens adresseoplysninger.

En e -mail om bekræftelse og godkendelse af transmission sendes til domænenavnets administrator e -mailadresse.

7. Når du modtager godkendelses -e -mailen, skal du klikke på Bekræft eller Acceptér . Vinduet Acceptér transmission af domæne vises.
  8. Vælg Ja for at acceptere transmissionsprocessen for domænet, og klik derefter på Fortsæt . Vinduet for den nye registrants accept af betingelser vises.
  9. Fra afsnittet Akkrediteret registrator vælger du Akkrediteret registrator , vælger NØGLE-SYSTEMER i rullemenuen og klikker derefter på Næste .
  10. Rul ned til bunden af siden, og klik på Tramitacion si DNIe Certificado ...
  11. I pop op -vinduet skal du vælge Gennemse , finde den aktuelle domænenavns registrants kontaktpersons foto -id eller kopi af pas og klikke på Finalizar solicitud . Der vises en bekræftelsesskærm.

Bemærk: Du skal uploade en .JPG -kopi af den nuværende administrators foto -id, der matcher det id -nummer, som du sendte til os i opdateringsanmodningen.

En bekræftelses -e -mail sendes til domænenavnets administrator e -mailadresse.

12. Når administratoren modtager bekræftelses -e -mailen, skal de svare på den oprindelige e -mail for opdatering af registrant, de har modtaget fra os, så vi kan færdiggøre processen i vores system.

Bemærk: Dit domænenavn vil være i emnelinjen i e -mailen.