Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret en konto i WebHost Manager (WHM)

For at hoste et domænenavns website på din server ved hjælp af cPanel, skal du oprette en konto i WebHost Manager (WHM).

1. Log på WHM ved hjælp af roden til dit brugernavn og din servers adgangskode på https://dinserverip:2087, hvor dinserverip er din servers IP-adresse.
  2. I navigationstræet under Kontofunktioner skal du vælge Opret en ny konto .
    vælg Opret en ny konto
  3. Udfyld felterne i afsnittet Domæneoplysninger .
    tilføj dine domæneoplysninger

Bemærk: WHM opretter automatisk et brugernavn baseret på de første 14 tegn i dit domænenavn. Du kan ændre det, hvis du vil.

4. ( Valgfrit ) Udfyld de andre felter på skærmen.
  5. Klik på Opret.

WHM viser en resultatside, der beskriver din nye konto. Hvis der ikke er nogen problemer, vises Kontooprettelse fuldført nederst på siden.