Konfigurer navneserver-DNS med WebHost Manager (WHM)

Følg disse trin for at bruge dit eget domænenavn som navneserver for websites, som din server hoster.

Påkrævet:Før du går i gang, skal du konfigurere en WHM-konto for dit domænenavn. Du kan få yderligere oplysninger under Opret en konto i WebHost Manager (WHM).

1. Log på WHM ved hjælp af roden til dit brugernavn og din servers adgangskode på https://dinserverip:2087, hvor dinserverip er din servers IP-adresse.
  2. Under DNS-funktioner skal du vælge Rediger DNS-zone.
    vælg rediger dns-zone
  3. Vælg det domænenavn, du ønsker at bruge, og vælg derefter Rediger.
    vælg domæne
  4. I de to rækker, der viser menuen NS ændres kolonnerne yderst til højre til henholdvist ns1.dit domænenavn. og ns2.dit domænenavn.

Bemærk: Glem ikke punktum (".") efter din navneserver i disse felter.

indtast oplysninger om navneserver
  5. I afsnittet Tilføj nye fortegnelser under denne linje skal du gøre følgende i første række:
    • Første felt: Indtast ns1
    • Andet felt: Indtast 14400
    • Tredje felt: Vælg A
    • Fjerde felt: Indtast din servers IP-adresse

Derefter skal du i den anden række gøre følgende:

• Første felt: Indtast ns2
    • Andet felt: Indtast 14400
    • Tredje felt: Vælg A
    • Fjerde felt: Indtast din servers IP-adresse
    tilføj nye indtastninger
  6. Vælg Gem.

Bemærk: Det kan tage imellem 24-48 timer for oplysningerne i DNS at overføres, efter disse ændringer er udført.

7. Relaterede trin

Du skal udføre følgende trin for at kunne benytte dit domænenavn som navneserver:

1. Tilføj dit eget værtsnavn for at bruge dit domænenavn som en navneserver.
    2. Skift så navneserver for dit domæne til din nye tilpassede navneserver.