Konfigurer navneserver-DNS med WebHost Manager (WHM)

Påkrævet: Før du går i gang, skal du konfigurere en WHM-konto for dit domænenavn. Du kan få yderligere oplysninger under Opret en konto i WebHost Manager (WHM).

Følg disse trin for at bruge dit eget domænenavn som navneserver for websites, som din server hoster.

1. Log på WHM ved hjælp af roden til dit brugernavn og din servers adgangskode på https://dinserverip:2087, hvor dinserverip er din servers IP-adresse.
  2. Under DNS-funktioner skal du vælge Rediger DNS-zone.
    vælg rediger dns-zone
  3. Vælg det domænenavn, du ønsker at bruge, og vælg derefter Rediger.
    vælg domæne
  4. I de to rækker, der viser menuen NS ændres kolonnerne yderst til højre til henholdvist ns1.dit domænenavn. og ns2.dit domænenavn.

Bemærk: Glem ikke punktum (".") efter din navneserver i disse felter.

indtast oplysninger om navneserver
  5. I afsnittet Tilføj nye fortegnelser under denne linje skal du gøre følgende i første række:
    • Første felt: Indtast ns1
    • Andet felt: Indtast 14400
    • Tredje felt: Vælg A
    • Fjerde felt: Indtast din servers IP-adresse

Derefter skal du i den anden række gøre følgende:

• Første felt: Indtast ns2
    • Andet felt: Indtast 14400
    • Tredje felt: Vælg A
    • Fjerde felt: Indtast din servers IP-adresse
    tilføj nye indtastninger
  6. Vælg Gem.

Bemærk: Det kan tage imellem 24-48 timer for oplysningerne i DNS at overføres, efter disse ændringer er udført.

Relaterede trin

Du skal udføre følgende trin for at kunne benytte dit domænenavn som navneserver:

1. Tilføj dit eget værtsnavn for at bruge dit domænenavn som en navneserver.
  2. Skift så navneserver for dit domæne til din nye tilpassede navneserver.