Administreret WordPress Hjælp

Opret en midlertidig hjemmeside

Trin 1 af Kom i gang med opsætning i Managed WordPress serien.

Opret en midlertidig hjemmeside med Administreret WordPress for at teste ændringer, så din aktive hjemmeside ikke påvirkes.

Bemærk: Opsætningssites er tilgængelig med alle Administreret WordPress-planer undtagen Basic. Hvis du har en Basic plan, skal du opgradere din plan.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. Vælg Indstillinger i menuikon-menuen for den website, som du vil oprette en midlertidig website for.
    vælg indstillinger
  4. Under Midlertidig website skal du vælge Opret.

Det tager et par minutter for os at oprette den midlertidige hjemmeside. Vi gør en ny forekomst klar med en ren installation af WordPress. I det næste trin skal du flytte indholdet fra din produktionssite til din nye midlertidige website.