Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret et Instagram -indlæg, der kan købes

Instagram opretter forbindelse til din Facebook -konto og trækker fra dit Facebook -katalog. Følg trinnene i denne artikel for at fremhæve et specifikt produkt i et Instagram -indlæg, der kan købes.

Påkrævet: Følg Instagrams tjekliste for at blive godkendt til Instagram Shopping.
  1. Opret et indlæg på din Instagram -konto.
  2. Vælg et billede, og vælg derefter Næste .
  3. Skriv din billedtekst.
  4. Vælg Tag produkter, og vælg det produkt, du vil tagge (ligesom du vil tagge en anden person).
    ALTEXT
  5. Når du er færdig, skal du vælge Del .
  6. Tjek din Instagram -side, så skulle du kunne se dit indlæg!