Opret tilvalg til et produkt

Opret et produkttilvalg for at give kunder flere valgmuligheder. Tilvalg er personlige detaljer eller ekstra genstande, som du føjer til et produkt, du sælger. En kunde kan f.eks. tilføje indgravering som en del af deres service eller gaveindpakning som et ekstrakøb.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Handel, og derefter skal du under Produkter vælge Produkter.
    • Premium Webshop: Gå til Produkter > Alle produkter på dit dashboard.
  1. Vælg navnet på det produkt, du vil opdatere eller tilføj et nyt produkt.
  2. Vælg fanen Lager og valgmuligheder. Under Tilvalg skal du vælge Opret tilvalg.
  3. Indtast et tilvalgsnavn som fx "indgravering" eller "gaveindpakning".
  4. Under Type vælger du Køber vælger på en liste for at angive dine egne tjenestevalgmuligheder.
    • Tilføj valgmuligheder for servicen under Valgmulighed. For at tilføje flere valgmuligheder skal du vælge Opret tilvalgsvalgmulighed. Hvis du for eksempel tilføjer en gaveindpakningsservice, kunne én valgmulighed være "Rødt papir" og en anden kunne være "Metallisk papir".
      opret tilvalgsvalgmulighed til en liste
  5. Alternativt kan du under Type vælge Køber indtaster brugerdefineret tekst, hvis du ønsker, at kunderne indtaster deres eget valg, f.eks. ord til indgravering.
    • I kassen Instruktioner til kunden tilføjer du vejledning til kunderne.
    • For Tegngrænse skal du indstille den maksimale længde for kundernes beskeder.
      opret brugerdefineret tilvalgsvalgmulighed
  6. Andre måder at brugerdefinere indstillingen på omfatter:
    • Markér kassen Obligatorisk for køberen, hvis det er påkrævet, at kunderne vælger tjenesten.
    • Tilføj et Gebyr således, at hvis kunden vælger at tilføje tjenesten, vil den endelige pris for produktet afspejle forøgelsen.
  7. Vælg Færdig. Serviceindstillingen tilføjes listen Tilvalg.
    produkttilvalgsliste

Hvis du vil ændre rækkefølgen af tilvalg, skal du vælge linjerne til venstre for tilvalget og trække dem til den ønskede rækkefølge. Vælg blyantknappen Plustegn-knap for at redigere dine tilvalg. Alternativt kan du vælge papirkurv-knappen Papirkurv-knap, hvis du vil slette valgmuligheden.