Hjemmesideprogram Hjælp

Opret tilvalg til et produkt

Opret et produkttilvalg for at give kunder flere valgmuligheder. Tilvalg omfatter kundeservice eller beskedindstillinger som fx gaveindpakning eller brugerdefineret indgravering.

Tilvalg er personlige detaljer eller ekstra genstande, som du føjer til et produkt, du sælger. For eksempel ønsker en kunde muligvis at tilføje gaveindpakning eller indgravering som et tilvalgskøb.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit Dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik > Produkter.
    • I Premium Webshop skal du gå til Produkter > Alle produkter.
  4. Vælg navnet på det produkt, du vil opdatere eller tilføj et nyt produkt.
  5. Vælg fanen Lager og valgmuligheder. Under Tilvalg vælger du Opret tilvalg.
    Vælg Opret tilvalg
  6. Indtast et tilvalgsnavn som fx "indgravering" eller "gaveindpakning".
  7. Under Type vælger du Køber vælger på en liste for at angive dine egne tjenestevalgmuligheder.
    • Tilføj valgmuligheder for tjenesten under Valgmulighed. For at tilføje flere valgmuligheder klikker du på Opret tilvalgsvalgmulighed. Hvis du for eksempel tilføjer en gaveindpakningsservice, kunne en valgmulighed være "Rødt papir" og den anden kunne være "Metallisk papir".
      opret tilvalgsvalgmulighed til en liste
  8. Eller under Type vælg Køber indtaster brugerdefineret tekst, hvis du ønsker, at kunder indtaster deres egen valgmulighed til fx indgravering.
    • I kassen Instruktioner til kunden tilføjer du vejledning til kunderne.
    • For Tegngrænse skal du indstille den maksimale længde for kundernes beskeder.
      opret brugerdefineret tilvalgsvalgmulighed
  9. Andre måder at brugerdefinere indstillingen på omfatter:
    • Markér kassen Obligatorisk for køberen, hvis det er påkrævet, at kunderne vælger tjenesten.
    • Tilføj et Gebyr således, at hvis kunden vælger at tilføje tjenesten, vil den endelige pris for produktet afspejle forøgelsen.
  10. Klik på Færdig. Tjenesteindstillingen tilføjes listen Tilvalg.
    produkttilvalgsliste
  11. (Valgfrit) Hvis du vil ændre rækkefølgen, skal du klikke på linjerne til venstre for tilvalget og trække det til den rækkefølge, du ønsker. Klik på blyant-knappen Plustegn-knap for at redigere dine tilvalg. Eller hvis du vil slette valgmuligheden, skal du klikke på papirkurv-knappen Papirkurv-knap.
  12. Relaterede trin