Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Optimer tabel i MySQL

Hvis dit website virker langsomt, kan du prøve at optimere websitedatabasen for at fjerne huller i data (også kaldet overhead). Dette kan hjælpe med at genoprette hastigheden, hvis databasen er en fejl, men løser ikke det script, der oprindeligt oprettede omkostningerne.

1. Gå til din GoDaddy Mine produkter -side. Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Åbn min phpMyAdmin .
  3. Under Kontrollér alle tabeller med overhead under listen over tabeller.
  4. På listen vælger du Optimer tabel .

Flere oplysninger

• Find flere oplysninger om optimering af tabeller på mysql.com .