Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Åbn phpMyAdmin

Du kan åbne phpMyAdmin for at redigere databasen direkte for ethvert administreret WordPress -site. Dette er nyttigt, hvis du vil foretage en manuel import/eksport af en database eller ændre individuelle databaseværdier.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter .
  3. For den hjemmeside, hvis database du vil have vist, skal du klikke på ikonet med de tre prikker til højre og vælge Indstillinger .
    Vælg Indstillinger
  4. Under Produktionssite skal du vælge Vis mere for at udvide indstillingerne.
  5. Find databasedetaljerne, og vælg Vis .
    billede af linket til databaseoplysninger

Bemærk: For Pro Administreret WordPress -konti (kun tilgængelige i USA og Canada) har vi allerede logget på dig, og du går lige ind i databasen. For Basic-, Deluxe-, Ultimate- og Developer -konti skal du fortsætte med næste trin.

6. Kopiér brugernavnet og adgangskoden til en tekstfil.
    Databasevindue
  7. Vælg URL'en under phpMyAdmin URL for at gå til skærmbilledet for login af database.
  8. Indsæt brugernavn og adgangskode i login -skærmen for at få adgang til databasen.