Administreret WordPress Hjælp

Åbn phpMyAdmin

Du kan åbne phpMyAdmin for at redigere databasen til ethvert administreret WordPress-site direkte. Dette er nyttigt, hvis du vil foretage en manuel import/eksport af en database eller ændre individuelle databaseværdier.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. På siden Mine produkter ved siden af Administreret WordPress skal du klikke på Administrer alle.
  3. For det website, hvis database du vil vise, skal du klikke på ikonet med tre prikker til højre og vælge Indstillinger.
    Vælg Indstillinger
  4. Under Produktions-website vælger du Vis mere for at udvide indstillingerne.
  5. Find Detaljer om database og vælg Vis.
    link til billede af visning af detaljer om database

Bemærk: For Pro administreret WordPress-konti (tilbydes kun i USA og Canada) har vi allerede logget dig på, og du går direkte til databasen. Gå videre til næste trin, hvis du har Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-konti.

6. Kopiér brugernavn og adgangskode til en tekstfil.
    Database-vindue
  7. Vælg URL-adressen under phpMyAdmin URL for at gå til databasens loginskærm.
  8. Indsæt brugernavn og adgangskode på loginskærmen for at tage adgang til databasen.