Eksportér MySQL-databaser

Følg disse trin for at eksportere hele MySQL-databasen, eller eksportér udvalgte tabeller i databasen til en fil, og download den til din computer.

1. Få adgang til din database via PHPMyAdmin: Web og klassisk | cPanel | Plesk
  2. På phpMyAdmin-startsiden skal du vælge den database, du vil eksportere.
    vælg database at eksportere
  3. Vælg fanen Eksportér øverst på siden.
    klik på fanen eksportér
  4. Hvis du vil eksportere hele databasen, skal du fortsætte med det næste trin.

Hvis du kun vil eksportere specifikke tabeller i databasen, skal du under Eksportmetode vælge Tilpasset – vis alle muligheder, og i listen Tabeller skal du kun vælge de tabeller, du vil eksportere. Lad alle andre indstillinger blive på standardværdierne.

5. Klik på Udfør. Du bliver spurgt, om du vil åbne eller gemme filen.
  6. Klik på OK. Databasen eller tabellen fra databasen eksporteres som en SQL-fil.