Eksportér MySQL-databaser

Du har to valgmuligheder, når du skal eksportere din MYSQL-database. Du kan enten eksportere hele databasen eller eksportere udvalgte tabeller fra databasen til en fil.

Sådan eksporterer du hele databasen

1. Tilgå din database via PHPMyAdmin (Web- og klassisk/cPanel/Plesk).
  2. Klik på Eksportér under MySQL på phpMyAdmin-siden.
  3. I feltet Eksportér i venstre side af ruden Vis dump skal du vælge den database, du vil eksportere.
  4. Vælg dine indstillinger i ruden SQL-indstillinger. Markér afkrydsningsfeltet Gem som fil, og navngiv filen.
  5. Når du er tilfreds med dine valg, skal du klikke på knappen Start. Du bliver bedt om at downloade filen.

Bemærk: Konti med web- og klassisk hosting understøtter ikke databasekomprimering. Hvilken type hostingkonto har du?

Din database er blevet eksporteret.

Sådan eksporterer du udvalgte tabeller fra en database

1. Tilgå din database via PHPMyAdmin. Du kan få yderligere oplysninger i
    .
  2. Klik på Database-ikonet under MySQL.
  3. Klik på det databasenavn, som du ønsker at eksportere tabeller fra.
  4. Klik på fanen Eksportér.
  5. I feltet Eksportér i venstre side af ruden Vis dump, skal du vælge den tabel, du vil eksportere. Du kan vælge flere tabeller med CTRL-tasten.
  6. Vælg dine indstillinger i ruden SQL-indstillinger. Markér afkrydsningsfeltet Gem som fil, og navngiv filen.
  7. Når du er tilfreds med dine valg, skal du klikke på knappen Start. Du bliver bedt om at downloade filen.

Bemærk: Vores hostingkonti understøtter ikke komprimering.

De valgte tabeller er blevet eksporteret.