Eksportér MySQL-databaser

Du kan eksportere din MySQL -database til at importere til en anden databaseserver eller gemme lokalt som en backup. Følg disse trin for at eksportere MySQL -databasen til en fil og downloade den til din computer.

1. Få adgang til din database med phpMyAdmin: Managed WordPress | cPanel | Plesk.
  2. På den phpMyAdmin -hjemmeside skal du i menuen til venstre vælge den database, som du vil eksportere.
    vælg database, der skal eksporteres
  3. Fra fanerne øverst på siden skal du vælge Eksporter.
    vælg fanen eksport
  4. I afsnittet Gem som fil skal du markere feltet.
  5. Vælg .

Bemærk: Hvis du arbejder med en stor database eller en database med et stort antal poster i en tabel, skal du bruge SSH (Secure Socket Shell) til at eksportere databasen.