Eksport af MySQL -database i SSH

Servere uden et kontrolpanel (såsom cPanel, Plesk eller Simple Control Panel) har ikke phpMyAdmin installeret. For at administrere databaser uden et kontrolpanel skal du bruge SSH -kommandolinjen til at importere .SQL -backupfiler.

1. Opret forbindelse til din server eller delte hostingkonto med SSH
  2. Find dine databaseoplysninger:
  3. Opret forbindelse til MySQL ved hjælp af følgende kommando:
    $ mysqldump -p -h hostname -u username database > dbname.sql
    • Indtast databaseoplysningerne til din database:
      • -p : Adgangskode
      • -h : Værtsnavn
      • -u : Brugernavn
      • database : Databasenavn
      • dbname.sql : Navn, som du ønsker til sikkerhedskopien
  4. Når du ser Indtast adgangskode: vises , skal du indtaste din adgangskode for den MySQL -bruger
  5. Din database eksporteres nu til filen dbname.sql og er klar til downloading til din lokale computer