Administreret WordPress Hjælp

Vis detaljer om min database

Du kan se detaljer om din Administreret WordPress-database, som du kan bruge til forbindelsesstrenge, f.eks. databasenavne, brugernavne, adgangskoder og dets hostnavn.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. Ved siden af den hjemmeside, som du vil se, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.

indstillingsmenu for site
  4. Vælg Vis mere for at udvide panelet.
    vis mere
  5. Find Detaljer om database og vælg Vis.
    detaljer om database