Administreret WordPress Hjælp

Vis detaljer om min database

Du kan se detaljer om din Administreret WordPress-database, som du kan bruge til forbindelsesstrenge, f.eks. databasenavne, brugernavne, adgangskoder og dets hostnavn.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ved siden af Administreret WordPress-websites.
  3. Du skal åbne phpMyAdmin for at få adgang til din database.
  4. Klik på Databaser fra phpMyAdmin-vinduet.
    Klik på Databaser
  5. Klik gennem fanerne øverst på skærmen for at finde alle de oplysninger om din database, som du skal bruge.
    Gennemgå fanerne for at finde de oplysninger, du skal bruge