Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Optimering af flere websidesider

Search Engine Visibility giver dig mulighed for at optimere op til hundrede sider (ikke inklusive din hjemmeside). Bortset fra de første par trin er processen med at optimere andre sider på dit site meget lig den med at optimere din hjemmeside. Denne artikel kommer i gang, og peger derefter på Opret min hjemmesidefor de resterende trin.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. I SEO -tjeklisten skal du klikke på Optimer en anden side og derefter klikke på Optimer en ny side .
    klik på optimer en ny side
  3. Klik på en side på listen Andre sider for at vælge den. Klik på Indlæs flere for at se flere sider fra dit site.
    vælg en side, der skal optimeres
  4. Fortsæt med trin 4 i Opret min hjemmeside.