Opret min hjemmeside

Bemærk: Hvis du vil bruge Search Engine Visibility på et domæne, der hostes af en anden virksomhed, anbefaler vi, at du først fuldfører trinene i

.

Search Engine Visibility stiller en række spørgsmål om din virksomhed for at finde søgeord, der forbedrer dit websites rangering i søgeresultater. Derefter bruger det disse søgeord til at hjælpe dig med at omskrive dit websites overskrifter og opsummeringer. Vi begynder med din hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. klik på Konfigurer
  3. På listen med dine websites skal du vælge et website og klikke på Begynd at optimere.
    klik på Begynd at optimere
  4. Indtast dit virksomhedsnavn, og vælg derefter I hele landet/Globalt eller Lokalt, og klik på Gem.

Hvis du vælger Lokal, skal du tilføje dit bynavn i Byer/områder, som min virksomhed betjener.
    indtast din virksomheds navn og placering

5. Under Primær skal du indtaste det primære produkt eller den primære tjeneste, som din virksomhed tilbyder, og under Sekundær skal du tilføje dit næstmest vigtige produkt eller din næstmest vigtige tjeneste. Beskriv dit produkt eller din tjeneste med kun ét eller to ord, hvis du kan. På den måde kan vi foreslå flere søgeudtryk. Klik på Næste, når du er færdig.
    indtast dit primære produkt eller din primære tjeneste
  6. Alt efter, hvad du indtaster, viser vi dig nogle søgeudtryk, som med størst sandsynlighed vil forbedre dit websites rangering i søgeresultater. Vælg op til tre søgeudtryk, der bedst beskriver dit website, og klik på Næste.

Du kan også klikke på Flere udtryk for at få flere forslag.
    vælg tre søgesætninger

7. Vælg den sætning, der bedst beskriver dit websites hjemmeside, og klik på Næste.
    vælg den bedste beskrivelse til hjemmesiden
  8. Vælg den bedste titel til din hjemmeside. Klik på Indlæs flere, hvis du vil se flere valgmuligheder. Klik på Næste, når du har valgt en mulighed.
    vælg titel på hjemmeside
  9. Indtast en beskrivelse af din virksomhed i feltet til højre. Husk at medtage dit nøgleudtryk og din placering. Du skal bruge 160 tegn eller mindre. Klik på Næste, når du er færdig.
    tilføj en beskrivelse af din virksomhed
  10. Giv siden en ny Overskrift for at inkludere det primære søgeudtryk, og klik på Næste. Et grønt flueben vises, når det pågældende søgeudtryk er tilføjet i overskriften.

Bemærk: Der er ingen retningslinjer og ingen absolutte regler. Hvis du ikke kan finde en problemfri metode til at gøre nøgleudtryk til en del af din overskrift eller tekst, kan du klikke på Næste og derefter på Spring over i vinduet med påmindelsen.

giv din side en ny overskrift for at inkludere søgeudtrykket.

Bemærk: Hvis den nye overskrift ikke passer til layoutet på grund af skriftstørrelsen, kan du bruge formateringsværktøjerne på dit website til at gøre den mindre, når alle trinene er fuldført.

11. Hvert tekstfelt indeholder en linje fra dit nuværende sideindhold. Klik i et felt for at ændre teksten i den pågældende linje og inkludere et af dine nøgleudtryk. Flueben bekræfter, når du tilføjer et nøgleudtryk. Klik på Næste, når du er færdig.
    tilføj søgeudtryk i sideindholdet
  12. Du er næsten færdig. Vi viser en liste med de ændringer, du har foretaget, som vil hjælpe med søgninger. Klik på Udført for at fortsætte.
    gennemgå dine ændringer

Bemærk: Du kan ændre et punkt på listen ved at klikke på Rediger ud for det pågældende punkt. Du føres tilbage til det pågældende trin i processen.

13. Klik på Færdig. Vi anvender alle ændringer på dit website.

Du kan gemme en kopi af alle disse ændringer ved at klikke på Download ændringer og følge anmodningerne for at gemme filen page_changes.html på din computer.

14. Kontrollisten for SEO er Optimer hjemmeside markeret som fuldført med en grøn pil.
    optimering af hjemmesiden er fuldført
  15. Du kan optimere endnu en side ved at klikke på Optimer endnu en side og derefter klikke på Optimer en ny side. Vælg endnu en side på dit website, og gentag disse trin.

Bemærk: Husk, at jo flere sider du optimerer, jo mere bliver dit website vist i søgninger. Du kan optimere op til 100 sider.