Synlighed på søgemaskine Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer automatisk udgivelse for domæner, der hostes et andet sted

Hvis dit domænenavn hostes af en anden virksomhed, kan du stadig bruge funktionen til automatisk udgivelse i søgemaskiner, selvom der er nogle få krav:

• Dit domænenavn skal være registreret hos GoDaddy
  • Du skal bruge GoDaddys navneservere
Advarsel: Din hjemmeside oplever muligvis en kort nedetid, når disse trin udføres.

Afhængig af hvordan du har konfigureret dit domænenavn, er nogle af disse trin måske allerede gennemført for dig.

Find din IP-adresse

Du skal kontakte din hjemmesides hostingfirma for at finde din websites IP -adresse. Du skal få en værdi fra dem, der ligner 192.168.24.48 .

Indstil dine navneservere

Dit domænenavn skal pege på GoDaddys navneservere for at bruge automatisk udgivelse af søgemaskins synlighed. For disse instruktioner henvises tilRediger mine domænenavneservere .

Bemærk: Hvis du konfigurerer Synlighed på søgemaskine, før du ændrer dit domænes navneservere til GoDaddy, skal du kontakte kundesupport .

Peg dit domæne mod dit website

For at forbinde dit domænenavn med dit website skal du pege din A -record til IP -adressen fra dit hostingfirma.

Konfigurer Synlighed på søgemaskine

Nu er du klar til at konfigurere din søgemaskins synlighedskonto og bruge automatisk udgivelse.