Domæner Hjælp

Tilføj en A-record

Tilknyt dit domæne til din hjemmeside ved at tilføje en A-post til din DNS-zonefil, når dit domæne bruger GoDaddy-navneservere. A-poster, eller adresseposter, er den mest fundamentale DNS-posttype og bruges til at angive et domænes IP-adresse. Den mest almindelige A-post er for roddomænet, som f.eks. mitnyefirma.com, og tilknytter som regel domænet til en hostingkonto.

A-poster bruges også til oprette underdomæner, som tilknytter til en IP-adresse, som f.eks. blog.mitnyefirma.com. Hvis du har brug for et underdomæne, der tilknytter til et andet domæne,skal du i stedet tilføje en CNAME-post.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Vælg Tilføj ny post, og vælg derefter A i menuen Type.
  5. Indtast oplysningerne til din nye A-post.
    • Navn: A-postens hostnavn eller præfiks, uden domænenavnet. Indtast @ for at placere posten på dit roddomæne, eller indtast et suffiks, som f.eks. blog eller shop, for at oprette et underdomæne, som peger på en IP-adresse.
    • Værdi: Den IP-adresse, som posten svarer til. Det er normalt IP-adressen for en hostingkonto.
      • Vælg Tilføj en anden værdi for at føje flere IP-adresser til denne post.
    • TTL (levetid): Den tidsperiode, som serveren skal cachelagre information i, før den opdaterer. Standardindstillingen er 1 time.
  6. (Valgfrit) Vælg Tilføj flere poster for at tilføje flere DNS-poster på én gang. Hvis du skifter mening, skal du vælge skærmbillede af ikonet for sletning af en dns-post Slet for at fjerne poster, der ikke er gemt endnu.
  7. Vælg Gem for at tilføje din nye fortegnelse. Hvis du har tilføjet flere fortegnelser på samme tid, skal du vælge Gem alle fortegnelser.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -ændringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.