Tilføj en A-record

Tilføj en A-record til din DNS-zonefil i din GoDaddy-konto. En A-record forbinder dit domænenavn til en IP-adresse og lader webbrowsere finde din hjemmeside. Du kan bruge en A-record til at pege på din hostingkonto eller til at oprette et underdomæne.

Du kan se en kort animation om denne opgave længere nede på siden.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Tilføj under tabellen med poster.
  5. Under Type skal du vælge A.
  6. Indtast oplysningerne til din A-record:
    • Vært: Det værtsnavn, som din A-record‌‌ peger på. Indtast @ for at pege direkte på dit domænenavn.
    • Peger på: Den IP-adresse, du indstiller som destination for værten.
    • TTL: Hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Gem for at gemme din nye A-record.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Vis mig hvordan

tilføj en a-record