Rediger en A-post

Rediger en A-post i GoDaddys zonefil, hvis du skal opdatere, hvor til dit domæne peger. Ændringer af en eksisterende A-post kan medføre midlertidig afbrydelse af din hjemmeside eller e-mailtjeneste. Hvis du prøver at ændre din www-post, skal du redigere din CNAME-post i stedet for.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Rediger ved siden af den A-post, som du ønsker at redigere.

Bemærk: Kan posten ikke redigeres? Kontroller disse indstillinger eller produkter:
    • Har du synlighed på søgemaskiner? Vores GoDaddy-guider kan hjælpe med at redigere posten.
    • Er videresendelse aktiveret på domænet? Slet videresendelse for at aktivere redigering af posten.
    • Er domænet tilknyttet en tredjepartshjemmeside (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå til den pågældende site for at frakoble den, eller fjern forbindelsen for at aktivere redigering af posten.
    • Er en firewall slået til i hjemmeside-sikkerhed? Rediger din IP-adresse til den rigtige IP for din hostingkonto.

5. Rediger oplysningerne til din A-record:
    • Navn: Værtsnavnet til A posten. Angiv @ for at placere A-posten i dit roddomæne, eller angiv en underdomænepræfiks, såsom www .
    • Værdi: IP-adressen til din A-post. Dette vil typiske være din hostingkontos IP-adresse.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.