Administreret WordPress Hjælp

Vis mine IP-adresser

Hvis du skal pege dit dom;ne til din Managed WordPress-site eller forbinde den med en FTP-klient, skal du bruge din sites IP-adresse. Sådan finder du IP-adressen:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For den website, som du vil bruge, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.

vælg Indstillinger
  4. På fanen Indstillinger og under Produktionssite vælger du Vis mere.
    vælg vis mere for at udvide listen
  5. Find IP-adressen og vælg derefter Kopiér.
    vælg tekst

Flere oplysninger

• Hvis du har et domæne på en anden GoDaddy-konto, som du ønsker, skal vise hen til din Administreret WordPress-konto, kan du skifte din A-record til denne IP-adresse.