Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vis mine IP-adresser

Hvis du manuelt skal opdatere DNS for dit domæne for at pege til din hosting, er her nu for at finde IP -adressen til dit Administreret WordPress -site.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter i afsnittet Administreret WordPress og ud for det site, du vil arbejde med, skal du vælge Administrer .
  3. Vælg Indstillinger øverst på siden.
  4. I afsnittet Produktionswebsite skal du vælge Vis mere .
  5. IP -adressen vises under IP -adresse .

Flere oplysninger

• Hvis du har et domæne på en anden GoDaddy-konto, som du ønsker, skal vise hen til din Administreret WordPress-konto, kan du skifte din A-record til denne IP-adresse.