Administreret WordPress Hjælp

Vis mine IP-adresser

Hvis du skal opdatere dit DNS for dit domæne manuelt, så det viser hen til din hosting, kan du her se, hvordan du finder IP-adressen til dit Administreret WordPress-site.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress-websites på siden Mine produkter.
  3. Hvis du har mere end to websites, viser listen IP-adresser for alle sites. Ellers kan du klikke på sitets Indstillinger.
  4. For Basic-, Deluxe-, Ultimate- og Developer-konti: IP-adresserne vises lige under sitets navn.

For Pro-konti: Klik på fanen Domæner øverst på siden.
    klikke på fanen domæner

IP-adressen vises i afsnittet DNS-detaljer.

Flere oplysninger

• Hvis du har et domæne på en anden GoDaddy-konto, som du ønsker, skal vise hen til din Administreret WordPress-konto, kan du skifte din A-record til denne IP-adresse.