Synlighed på søgemaskine Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Optimering af flere websidesider

Search Engine Visibility giver dig mulighed for at optimere op til hundrede sider (ikke inklusive din hjemmeside). Bortset fra de første par trin er processen med at optimere andre sider på dit site meget lig den med at optimere din hjemmeside. Denne artikel begynder og peger derefter påOpret min hjemmeside for de resterende trin.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. I SEO -tjeklisten skal du klikke på Optimer en anden side og derefter klikke på Optimer en ny side .
    klik på optimer en ny side
  3. Klik på en side på listen Andre sider for at vælge den. Klik på Indlæs flere for at se flere sider fra dit site.
    vælg en side, der skal optimeres
  4. Fortsæt med trin 4 iOpret min hjemmeside .