Overvåg dine kunders WordPress-websites

Pro-medlemmer kan sætte drifttidsovervågning op for en hvilket som helst WordPress hjemmeside.

1. Log ind på din Pro-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Pro Clients (Pro Kunder), og vælg derefter Sites (Websites).
    Klik på Sites (Websites) for at se dine WordPress hjemmesider
  3. Klik på Websites.
  4. Klik på det website, du vil overvåge.
  5. Klik på Activate Uptime Monitor (Aktiver drifttidsovervågning) under Dashboard for websitet.
    Klik på Activate Uptime Monitor (Aktiver drifttidsovervågning) for at starte overvågning af websitet
  6. Følg prompterne for at aktivere overvågningen.