Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Overvåg dine kunders WordPress-websites

Pro-medlemmer kan sætte drifttidsovervågning op for en hvilket som helst WordPress hjemmeside.

1. Log ind på din Pro-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Vælg Websteder i venstre sidepanel.
  3. Hold musen over websitet, og vælg Åbn website -dashboard .
    Åbn hjemmesidens dashboard
  4. Vælg Uptime Monitor i venstre sidepanel.
  5. Følg prompterne for at aktivere overvågningen.