Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Overvåg dine kunders WordPress-websites

Pro-medlemmer kan sætte drifttidsovervågning op for en hvilket som helst WordPress hjemmeside.

1. Log ind på din Pro-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Pro-kunder, og vælg derefter Hjemmesider.
    Klik på Hjemmesider for at se dine WordPress-hjemmesider
  3. Klik på Websites.
  4. Klik på det website, du vil overvåge.
  5. Klik på Activate Uptime Monitor (Aktiver drifttidsovervågning) under Dashboard for websitet.
    Klik på Activate Uptime Monitor (Aktiver drifttidsovervågning) for at starte overvågning af websitet
  6. Følg prompterne for at aktivere overvågningen.