Administreret WordPress Hjælp

Plugins til blokering

Din administreret WordPress har sat følgende plugins på blokeringslisten, hvilket betyder, at du ikke kan installere dem, og hvis vi registrerer, at de bliver installere på din konto, vil de blive fjernet.

Klik for at gå til et hvilket som helst afsnit
Sikkerhedskopier Cachelagring
Dubletter Ydeevne
Relaterede oplæg Sikkerhedsproblemer
Statistikker Unødvendig/fungerer ikke

Påkrævet: Denne artikel gælder for alle administrerede WordPress Basic-, Deluxe-, Ultimate-, Developer-, Pro og Ecommerce-konti. Dette er ikke en udtømmende liste. Ethvert plugin, der passer til disse kategorier, eller på anden måde er kendt for at medføre problemer, kan føjes til listen eller deaktiveres når som helst.

Det er vigtigt at forstå, at der er flittige plugin-udviklere, som retter problemer hurtigt og udgiver en opdatering med det samme. Derfor har plugins med anført versionsinformation til formål at identificere de versioner, som er sat på blokeringslisten.

Ofte har en nyere eller opdateret version ikke den samme sårbarhed, som den plugin, der var på blokeringslisten, og kan derfor stadig installeres. Plugins uden versionsinfo bliver blot sat på blokeringslisten, da der ikke findes opdaterede eller forbedrede versioner.

Bemærk: Opdaterede versioner kan typisk installeres, medmindre det er specifik bemærket i kolonnen Mere info.

Sat på blokeringslisten for nylig

De mest nylig tilføjede plugins står anført her foroven samt i deres respektive kategorier for at fremhæve alle nylige trusler til hostingmiljøet og din website.

Plugin-navn Kategori Flere oplysninger
Real-time Find and Replace Sikkerhed Versioner 3.9 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
NextGEN Gallery Sikkerhed Versioner 3.2.10 og tidligere – oplysninger om sårbarheder

Sikkerhedskopier

Din administrerede WordPress-konto giver allerede mulighed for sikkerhedskopiering i 30 dage, så disse plugins duplikerer en nuværende funktion.

Du kan sikkerhedskopiere dit website on-demand ved at bruge SFTP-adgang og et plugin til sikkerhedskopiering af databaser, såsom WP-DB-Backup eller WP-DBManager.

Plugin-navn Flere oplysninger
6scan-backup Opgivet/ikke-understøttet plugin
ezpz-one-click-backup Opgivet/ikke-understøttet plugin med duplikeret funktionalitet
the-codetree-backup Opgivet/ikke-understøttet plugin
updraft

Bemærk: Vi sætter ikke UpdraftPlus på blokeringslisten.

Opgivet/ikke-understøttet plugin
wponlinebackup Opgivet/ikke-understøttet plugin med duplikeret funktionalitet

Cachelagring

Din administrerede WordPress-konto giver allerede mulighed for cachelagring.

Men hvis dit website er langsomt, kan du prøve at gøre følgende:

Plugin-navn Flere oplysninger
w3-total-cache Se beskrivelsen af kategorien
wp-cache Se beskrivelsen af kategorien
wp-cachecom Se beskrivelsen af kategorien
wp-fast-cache Se beskrivelsen af kategorien
wp-fastest-cache Se beskrivelsen af kategorien
wp-file-cache Se beskrivelsen af kategorien
wp-super-cache Se beskrivelsen af kategorien

Dubletter

Disse plugins duplikerer funktionalitet i flere dele af dit system.

Plugin-navn Flere oplysninger
6scan-protection Opgivet/ikke-understøttet plugin med duplikeret funktionalitet
adminer Se beskrivelsen af kategorien
portable-phpmyadmin Se beskrivelsen af kategorien
wordpress-gzip-compression Se beskrivelsen af kategorien
wp-phpmyadmin Se beskrivelsen af kategorien

Ydeevne

Disse plugins fungerer generelt ikke særlig godt, især ikke på store websteder.

Plugin-navn Flere oplysninger
adsense-click-fraud-monitoring Se beskrivelsen af kategorien
broken-link-checker Brug i stedet klientprogrammet på din computer eller en ekstern service
google-sitemap-generator Version 4.0 og ældre – Brug i stedet Google Sitemap eller WordPress SEO
google-xml-sitemaps-with-multisite-support Brug i stedet Google Sitemap eller WordPress SEO

Relaterede poster

Disse plugins belaster databasen yderligere på grund af ineffektive forespørgsler, dårlig cachelagring eller dårlig skalering på store websites.

Du kan dog bruge tjenester, der håndterer forholdslogikken andetsteds, f.eks. outbrain eller Jetpack.

Plugin-navn Flere oplysninger
contextual-related-posts Se beskrivelsen af kategorien
fuzzy-seo-booster Se beskrivelsen af kategorien
seo-alrp Se beskrivelsen af kategorien
similar-posts Se beskrivelsen af kategorien
wordpress-popular-posts Versioner 3.1.1 og tidligere
yet-another-featured-posts-plugin Se beskrivelsen af kategorien
yet-another-related-posts-plugin Se beskrivelsen af kategorien

Sikkerhedsproblemer

Disse plugins har flere kendte sikkerhedsproblemer, som er beskrevet i kolonnen Flere oplysninger.

Plugin-navn Flere oplysninger
clef Opgivet/ikke-understøttet plugin
InfiniteWP Client Versioner 1.3.8 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
NextGEN Gallery Versioner 3.2.10 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
MailPoet Versioner 2.6.6 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
Pipdig Power Pack Versioner 4.7.3 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
slick-popup Versioner 1.7.1 og tidligere
toolspack Oplysninger om sårbarhed
wp-copysafe-web Oplysninger om sårbarhed
wp-copysafe-pdf Oplysninger om sårbarhed
wp-database-backup Versioner 5.1 og tidligere
wp-live chatsupport Versioner 8.0.33 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
Real-time Find and Replace Versioner 3.9 og tidligere – oplysninger om sårbarheder

Statistikker

Din konto fungerer ikke med disse plugins. De forringer nemlig dit websites ydeevne, da de sender mange anmodninger til din database og kan forhindre cachelagring af dit website.

Du kan dog bruge tjenester, der registrerer og gemmer din statistik uden for virksomheden. Disse inkluderer: Chartbeat (kræver betaling), Google Analytics (gratis), Jetpack (gratis) og Segment.io (gratis).

Plugin-navn Flere oplysninger
jr-referrer Se beskrivelsen af kategorien
referrer-wp Se beskrivelsen af kategorien
statpress Se beskrivelsen af kategorien
wp-postviews Se beskrivelsen af kategorien
wp-power-stats Se beskrivelsen af kategorien
wp-slimstat Se beskrivelsen af kategorien

Unødvendig/fungerer ikke

Disse plugins tilføjer ikke værdi og fungerer muligvis ikke korrekt på dit system.

Plugin-navn Flere oplysninger
Hej Sus Se beskrivelsen af kategorien
p3-profiler Modtager ikke længere opdateringer
sgcachepress Fra kunder, der migrerer fra SiteGround, ikke nødvendigt
synthesis Fra kunder, der migrerer fra Synthesis, ikke nødvendigt
wordpress-beta-tester Fungerer ikke på administreret WordPress-hosting til GoDaddy
wp-engine-snapshot Fra kunder, der migrerer fra WP Engine, ikke nødvendigt
wpengine-common Fra kunder, der migrerer fra WP Engine, ikke nødvendigt