Administreret WordPress Hjælp

Plugins til blokering

Din administreret WordPress har sat følgende plugins på blokeringslisten, hvilket betyder, at du ikke kan installere dem, og hvis vi registrerer, at de bliver installere på din konto, vil de blive fjernet.

Klik for at gå til et hvilket som helst afsnit
SikkerhedskopierCachelagring
DubletterYdeevne
Relaterede oplægSikkerhedsproblemer
StatistikkerUnødvendig/fungerer ikke

Påkrævet: Denne artikel gælder for alle administrerede WordPress Basic-, Deluxe-, Ultimate-, Developer-, Pro og Ecommerce-konti. Dette er ikke en udtømmende liste. Ethvert plugin, der passer til disse kategorier, eller på anden måde er kendt for at medføre problemer, kan føjes til listen eller deaktiveres når som helst.

Det er vigtigt at forstå, at der er flittige plugin-udviklere, som retter problemer hurtigt og udgiver en opdatering med det samme. Derfor anføres plugins med versionsinformation for at identificere de versioner, som er sat på blokeringslisten.

Ofte har en nyere eller opdateret version ikke den samme sårbarhed, som den plugin, der var på blokeringslisten, og kan derfor stadig installeres. Plugins uden versionsinfo bliver blot sat på blokeringslisten, da der ikke findes opdaterede eller forbedrede versioner.

Bemærk: Opdaterede versioner kan typisk installeres, medmindre det er specifik bemærket i kolonnen Mere info.

Sat på blokeringslisten for nylig

De mest nylig tilføjede plugins står anført her foroven samt i deres respektive kategorier for at fremhæve alle nylige trusler til hostingmiljøet og din website.

Plugin-navnKategoriFlere oplysninger
miniorange-malware-protectionSikkerhedsproblemerOpgivet/sårbart plugin – oplysninger om sårbarhed
web-application-firewallSikkerhedsproblemerOpgivet/sårbart plugin – oplysninger om sårbarhed

Sikkerhedskopier

Din administrerede WordPress-konto giver allerede mulighed for sikkerhedskopiering i 30 dage, så disse plugins duplikerer en nuværende funktion.

Du kan sikkerhedskopiere dit website on-demand ved at bruge SFTP-adgang og et plugin til sikkerhedskopiering af databaser, såsom WP-DB-Backup eller WP-DBManager.

Plugin-navnFlere oplysninger
6scan-backupOpgivet/ikke-understøttet plugin
ezpz-one-click-backupOpgivet/ikke-understøttet plugin med duplikeret funktionalitet
the-codetree-backupOpgivet/ikke-understøttet plugin
updraftOpgivet/ikke-understøttet plugin
UpdraftPlusGiv din virksomhed en god start på nettet, og nyd godt af store besparelser på vores mest populære produkter i forbindelse med ramadanen!
wponlinebackupOpgivet/ikke-understøttet plugin med duplikeret funktionalitet

Cachelagring

Din administrerede WordPress-konto giver allerede mulighed for cachelagring.

Men hvis dit website er langsomt, kan du prøve at gøre følgende:

Plugin-navnFlere oplysninger
w3-total-cacheSe beskrivelsen af kategorien
wp-cacheSe beskrivelsen af kategorien
wp-cachecomSe beskrivelsen af kategorien
wp-fast-cacheSe beskrivelsen af kategorien
wp-fastest-cacheSe beskrivelsen af kategorien
wp-file-cacheSe beskrivelsen af kategorien
wp-super-cacheSe beskrivelsen af kategorien

Dubletter

Disse plugins duplikerer funktionalitet i flere dele af dit system.

Plugin-navnFlere oplysninger
wp-resetSe beskrivelsen af kategorien
advanced-wp-resetSe beskrivelsen af kategorien
6scan-protectionOpgivet/ikke-understøttet plugin med duplikeret funktionalitet
adminerSe beskrivelsen af kategorien
portable-phpmyadminSe beskrivelsen af kategorien
wordpress-gzip-compressionSe beskrivelsen af kategorien
wp-phpmyadminSe beskrivelsen af kategorien

Ydeevne

Disse plugins fungerer generelt ikke særlig godt, især ikke på store websteder.

Plugin-navnFlere oplysninger
adsense-click-fraud-monitoringSe beskrivelsen af kategorien
broken-link-checkerBrug i stedet klientprogrammet på din computer eller en ekstern service
google-sitemap-generatorVersion 4.0 og ældre – Brug i stedet Google Sitemap eller WordPress SEO
google-xml-sitemaps-with-multisite-supportBrug i stedet Google Sitemap eller WordPress SEO

Relaterede poster

Disse plugins belaster databasen yderligere på grund af ineffektive forespørgsler, dårlig cachelagring eller dårlig skalering på store websites.

Du kan dog bruge tjenester, der håndterer forholdslogikken andetsteds, f.eks. Jetpack.

Plugin-navnFlere oplysninger
contextual-related-postsSe beskrivelsen af kategorien
fuzzy-seo-boosterSe beskrivelsen af kategorien
seo-alrpSe beskrivelsen af kategorien
similar-postsSe beskrivelsen af kategorien
wordpress-popular-postsVersioner 3.1.1 og tidligere
yet-another-featured-posts-pluginSe beskrivelsen af kategorien
yet-another-related-posts-pluginVersioner 5.30.5 og tidligere

Sikkerhedsproblemer

Disse plugins har flere kendte sikkerhedsproblemer, som er beskrevet i kolonnen Flere oplysninger.

Plugin-navnFlere oplysninger
miniorange-malware-protectionOpgivet/sårbart plugin – oplysninger om sårbarhed
web-application-firewallOpgivet/sårbart plugin – oplysninger om sårbarhed
NextGEN GalleryVersioner 3.2.10 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
MailPoetVersioner 2.6.6 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
Pipdig Power PackVersioner 2.6.6 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
slick-popupVersioner 1.7.1 og tidligere
toolspackOplysninger om sårbarhed
wp-copysafe-webOplysninger om sårbarhed
wp-copysafe-pdfOplysninger om sårbarhed
wp-database-backupVersioner 5.1 og tidligere
wp-live chatsupportVersioner 8.0.33 og tidligere – oplysninger om sårbarheder
Real-time Find and ReplaceVersioner 3.9 og tidligere – oplysninger om sårbarheder

Statistikker

Din konto fungerer ikke med disse plugins. De forringer nemlig dit websites ydeevne, da de sender mange anmodninger til din database og kan forhindre cachelagring af dit website.

Du kan dog bruge tjenester, der registrerer og gemmer din statistik uden for virksomheden. Disse inkluderer: Chartbeat (kræver betaling), Google Analytics (gratis), Jetpack (gratis) og Segment.io (gratis).

Plugin-navnFlere oplysninger
jr-referrerSe beskrivelsen af kategorien
referrer-wpSe beskrivelsen af kategorien
statpressSe beskrivelsen af kategorien
wp-postviewsSe beskrivelsen af kategorien
wp-power-statsSe beskrivelsen af kategorien
wp-slimstatSe beskrivelsen af kategorien

Unødvendig/fungerer ikke

Disse plugins tilføjer ikke værdi og fungerer muligvis ikke korrekt på dit system.

Plugin-navnFlere oplysninger
Hej SusSe beskrivelsen af kategorien
p3-profilerModtager ikke længere opdateringer
sgcachepressFra kunder, der migrerer fra SiteGround, ikke nødvendigt
synthesisFra kunder, der migrerer fra Synthesis, ikke nødvendigt
wordpress-beta-testerFungerer ikke på administreret WordPress-hosting til GoDaddy
wp-engine-snapshotFra kunder, der migrerer fra WP Engine, ikke nødvendigt
wpengine-commonFra kunder, der migrerer fra WP Engine, ikke nødvendigt