Installation af en plugin i WordPress

Brug plugins til at tilføre forskellige funktionaliteter til din WordPress-site. Der findes tusindvis af gratis plugins i WordPress-arkivet, som du kan installere direkte fra din sites kontrolpanel.

Bemærk: Hvis du vil anvende en plugin, som ikke kan findes i WordPress-arkivet, kan du installere den ved at uploade .zip-filen.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen i venstre side vælger du Plugins > Tilføj ny.
  3. På bjælken Søg plugins indtaster du navnet på den plugin, som du vil installere. Du kan også indtaste et relevant nøgleord, hvis du ikke kender navnet på den plugin. Hvis du f.eks. vil søge efter en sikkerhedsplugin, indtaster du "Sikkerhed" og gennemgår derefter resultaterne for at finde en, som passer med dine behov.
  4. Når du har fundet den rigtige plugin, vælger du Installér nu.
  5. Valgfrit: Vælg Aktivér, hvis du vil have, at din plugin skal være aktiv efter installationen. Ellers kan du altid aktivere den senere.