Aktivér en plugin i WordPress

Plugins føjer ekstra funktioner til din WordPress-site. Følg trinnene herunder for at aktivere en WordPress-plugin.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen i venstre side vælger du Plugins > Installerede plugins.
  3. Find den plugin, du vil aktivere og vælg Aktivér.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde plugin'en på plugin-listen, er det måske fordi, den ikke er installeret endnu. Du skal installere plugin først, før du kan aktivere den.

Din plugin er nu aktiv, og du kan følge dens dokumentation for at indstille og konfigurere den.