Aktivér og deaktiver plugins i WordPress

WordPress tilbyder et stort antal plugins til at tilføje funktionalitet til dit site. De spænder fra antispam-kommentarfiltre til at hjælpe dig med at opbygge et lille socialt netværk. Du kan nemt aktivere eller deaktivere plugins for at tilføje eller fjerne visse funktioner eller til fejlfindingsformål.

Bemærk: Du skal installere et plugin, før du kan aktivere eller deaktivere det. Hvis du ikke kan logge på WordPress, kan du deaktivere plugins i din database eller med FTP .

1. Log på WordPress.
  2. Fra menuen til venstre skal du vælge Plugins .
  3. Vælg alle de plugins, som du vil aktivere, eller vælg alle de plugins, du vil deaktivere.
  4. Vælg Massehandlinger > Aktivér (eller Deaktiver ), og vælg derefter Anvend .
    Aktivering og deaktivering af plugins fra WordPress -dashboardet