Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Deaktiver WordPress -plugins i databasen

Du kan bruge trinnene herunder til at deaktivere dine plugins fra databasen. Dette kan være nyttigt, hvis du ikke har adgang til dit WordPress -dashboard.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).

I cPanel-hosting skal du vælge databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre, før du fortsætter til næste trin.

2. Klik på tabellen wp_options.
  3. Find posten active_plugins under kolonnen option_name. Du skal muligvis navigere ud over den første side med indtastninger.
  4. Klik på knappen Rediger for den række.
  5. Vælg al den tekst, der findes i feltet option_value , kopiér den, og indsæt den i et teksteditor.
  6. Når teksten er kopieret til et sikkert sted, kan du slette den fra phpMyAdmin.
  7. Klik på Gå for at indsende ændringen.

Du kan genaktivere dine plugins når som helst ved at redigere indtastningen active_plugins igen og indsætte den tekst, du fjernede tidligere.