Deaktiver ét WordPress -plugin fra databasen

Når du foretager fejlfinding på en fejl på dit WordPress -site, kan det være nødvendigt at deaktivere et eller flere plugins. Hvis du ikke kan få adgang til dit WordPress -dashboard, kan du deaktivere et plugin fra websitets database. Hvis du ikke er sikker på, hvilket plugin der forårsager problemet, skal du aktivere WordPress -fejlfinding for at finde ud af det.

Advarsel: Du bør altid lave en sikkerhedskopi af dit site, før du foretager ændringer i databasen. Deaktivering af et eller flere plugins kan også påvirke din hjemmesides udseende og funktion.
  1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin skal du i menuen til venstre vælge navnet på den database, som dit website bruger.
    Bemærk: Hvis du har mere end én database på din hostingkonto, kan du tjekke din wp-config.php- fil for at finde ud af, hvilken database dit site bruger.
  3. Vælg tabellen wp_options (vælg teksten, ikke afkrydsningsfeltet).
    Bemærk: Nogle databaser har forskellige præfikser end wp_ , så fokusér på at finde og vælge tabellen med _options i navnet.
  4. På listen over poster skal du finde active_plugins . Det er normalt på den anden side med poster.
  5. Ved siden af indtastningen active_plugins skal du vælge Rediger .
  6. I rækken option_value skal du markere hele teksten i feltet og kopiere den til en teksteditor efter eget valg. Når teksten er kopieret til et sikkert sted, kan du redigere den i phpMyAdmin.
  7. I phpMyAdmin skal du finde det plugin, du vil deaktivere, og slette dets reference. Du bør slette alt fra i: til ”; til det plugin.
    phpMyAdmin valgte WordPress -plugin.
  8. Opdater a: X, hvor X matcher antallet af aktive plugins på dit site. Hvis du f.eks. Tidligere har haft fire aktive plugins, skal a: 4 ændres til a: 3, når du deaktiverer et plugin.
    phpMyAdmin WordPress deaktiveret plugin -nummer.
  9. Vælg for at anvende ændringen og deaktivere plugin'et.

Relaterede trin

• For at aktivere det deaktiverede plugin i databasen skal du følge trin 1-5, erstatte teksten i phpMyAdmin med den tekst, der blev kopieret i trin 6 og derefter vælge .
  • Hvis du har adgang, kan du også aktivere plugin fra dit WordPress -dashboard .