Fejlfinding af WordPress

WordPress er en af de mest anvendte websiteplatforme. Selvom det er meget populært, er der nogle almindelige problemer, som du kan løse på få minutter.

Bemærk: Når du foretager fejlfinding på WordPress, kan det være en hjælp at aktivere fejlfinding, som vist i

. Det kan ligeledes være en hjælp at være opmærksom på visse kompatibilitetsproblemer med Sideopbygning som vist i
.

Mit WordPress-site er langsomt

Problem: Hver gang en besøgende besøger din WordPress-blog, behandler serveren PHP-scripter og etablerer en databaseforbindelse – den arbejder med andre ord meget. Jo mere trafik der er på dit site, jo langsommere bliver denne proces.

Langsomme sideindlæsninger er problematiske, da de afholder besøgende fra at besøge dit site. De sædvanlige skurke er forkert konfigurerede eller drilske plugins eller brug af billeder, som opbevares på andre, langsommere servere.

Løsninger:

• Overvej at installere plugins som W3 Total Cache, WP-Super-Cache eller WP-DBManager.
  • Erstat links til eksterne billeder med billeder, som er uploadet til dit WordPress-site.
  • Deaktiver alle din plugins, og aktivér dem et efter et for at afgøre, hvilket plugin der har størst indflydelse på den langsomme hastighed. Du kan få yderligere oplysninger i Fejlfinding af WordPress-plug-in.
Advarsel: Hvis du bruger Administreret WordPress, kan du ikke installere cachelagrende plugins som WP-Super-Cache eller W3 Total Cache. Det skyldes, at Administreret WordPress allerede cachelagrer med henblik på at gøre dit website hurtigere.

Hvorfor kan WordPress ikke oprette forbindelse til min database under installation?

Problem: Hvis du har installeret WordPress manuelt i din hostingkonto (f.eks. ikke installeret den via GoDaddy Hosting Connection) og ser meddelelsen "Fejl ved etablering af en databaseforbindelse", når du forsøger at oprette forbindelse til WordPress, skal du modificere din wp-config.php-fil, så den virker med vores databaseservere.

Løsning: Se

Min blog bliver ved med at vises som en tom side

Problem: Beskadigede temaer kan medføre, at tomme sider indlæses, især hvis du har migreret din blog fra en anden hostingudbyder.

Løsning: Skift temaet tilbage til standard, og geninstaller derefter det tema, som du vil bruge.

1. Gå til WordPress-kontrolpanel.
  2. Klik på Udseende. Et standardtema er anført.
  3. Klik på Aktivér under standardtemaet. Siden Udseende genindlæses.
  4. Klik på Aktivér på det tema, du vil bruge, eller vælg et nyt tema.
  5. Når du har det tema, du vil bruge, skal du vende tilbage til siden Udseende, vælge det ønskede tema og derefter klikke på Aktivér.

Problem: Ubestemt.

Løsning: Hvis du har prøvet ovenstående procedure, skal du aktivere WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG i wp-config.php-filen. Indholdet i debug.log-filen kan hjælpe dig og din siteadministrator med at finde problemet med en specifik plugin-, tema- eller konfigurationsindstilling, som måske er årsag til et problem. Se

for at få hjælp.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.

Jeg kan ikke se ændringer, jeg har foretaget på mine sider i Sideopbygning

Problem: Ændringer udgives ikke.

Løsning: For at se dine ændringer i WordPress skal du udgive de sider, du opdaterer. Når du benytter knapperne Gem og Afslut, gemmes der blot et udkast af dine sider. Siderne bliver først synlige i WordPress, når du udgiver dem via Sideopbygning.

Jeg er ved en fejl kommet til at slette sidelayoutet og -indholdet

Problem: Kan jeg gendanne det uden at skulle starte helt forfra?

Løsning: I Sideopbygning skal du klikke på Skabeloner, vælge et layout for din side og enten erstatte dit eksisterende indhold/layout eller tilføje det til bunden af din side.

Hvordan føjer jeg en e-mailtilmeldingsformular til sideindholdet?

Problem: Den er som standard placeret i sidefoden. Hvordan føjer jeg den til siden?

Løsning: I Sideopbygning skal du klikke på WordPress-widgets og finde GoDaddy Email Marketing. Træk widget’en hen på din side.

Hvordan føjer jeg knapper til sociale medier til sideindholdet?

Problem: Den er som standard placeret i sidefoden. Hvordan føjer jeg den til siden?

Løsning: I Sideopbygning skal du klikke på WordPress-widgets og finde GoDaddy Email Marketing. Træk widget’en hen på din side.

Yderligere fejlfindingsressourcer

Ved mere avancerede problemer skal du se følgende: