Løs en intern WordPress -serverfejl

En intern serverfejl (ISE), også kendt som en 500 -fejl, er en generisk fejlmeddelelse, der vises, når dit WordPress -site ikke kan vises. I ældre versioner af WordPress kan en ISE også vises som en tom hvid side uden fejloplysninger. Fejlen kan opstå af forskellige årsager, men den er normalt forårsaget af en konflikt med WordPress, et plugin, et tema eller en af hjemmesidens kontrolfiler. Dette sker oftest efter en opdatering.

At finde årsagen til en ISE og derefter løse den er ofte et spørgsmål om forsøg og fejl. Så nedenfor er nogle af de måder, du kan finde årsagen til fejlen på med links til artikler, der fører dig gennem hver proces og beskriver, hvordan du retter den.

Bemærk: Denne artikel dækker avancerede fejlfindingsmetoder, som omfatter forbindelse til din hosting med en FTP -app, redigering eller deaktivering af filer og ændringer i databasen. Hvis du ikke selv vil rette denne fejl, kan vores WordPress Premium Support -team gøre det for dig.

Advarsel: Lav altid en sikkerhedskopi af dit site, før du foretager fejlfinding eller foretager nogen ændringer.

Deaktiver din .htaccess -fil

En af de mest almindelige årsager til en ISE er en korrupt .htaccess -fil. .Htaccess er en kontrolfil, som WordPress bruger til at kommunikere med serveren. WordPress, plugins og temaer foretager ofte ændringer til denne fil, hvilket nogle gange kan ødelægge filen.

Når du foretager fejlfinding på en ISE, skal du starte med at deaktivere din .htaccess -fil og derefter besøge dit site i en privat browsertilstand ( Chrome / Firefox / Edge ). Hvis fejlen er væk, skal du nulstille dine permalinks for automatisk at oprette en ny .htaccess -fil.

Bemærk: .htaccess -filen er som standard skjult i nogle filadministrationsapps. Hvis du bruger cPanel eller FileZilla , skal du sørge for at aktivere muligheden for at vise skjulte filer, hvis du ikke kan se filen.

Forøg dine hukommelsesgrænser

Din hostingkonto tildeler en bestemt mængde hukommelse til at køre PHP, hvilket er nødvendigt for at dit WordPress -site kan fungere. På grund af dit sites størrelse eller antallet af plugins, det bruger, kan det kræve, at hjemmesiden bruger mere end standard PHP -hukommelse.

For at gøre dette skal du oprette forbindelse til din hostingkonto med FTP og øge WordPress-hukommelsesgrænsen i filen wp-config.php (hvis dit site ikke er på Administreret WordPress-hosting, skal du springe trin 1 over).

Hvis det ikke hjalp at øge WordPress -hukommelsesgrænsen, kan du prøve at øge PHP -hukommelsesgrænsen til 256 eller 512 millioner.

Deaktiver alle dine plugins

WordPress -plugins kan forårsage konflikt med hinanden, med et aktivt tema eller med din version af WordPress, hvilket kan føre til en ISE. Det er mere sandsynligt, at dette sker, når du opdaterer WordPress, det aktive tema eller et af dine plugins.

For at kontrollere, om et problem skyldes plugins, skal du i mappen wp-content omdøbe mappen plugins til plugins.renamed og besøge dit site i en privat browsingtilstand. Hvis det indlæses korrekt, skyldes problemet et af dine plugins. Hvis fejlen fortsætter, forårsager noget andet den.

Omdøb mappen med plugins tilbage til plugins , og fortsæt med at undersøge problemet. Hvis det skyldes plugins, skal du begynde at deaktivere individuelle plugins for at finde ud af, hvilket der er årsagen til fejlen. .

Hvis du vil fortsætte med at bruge det problematiske plugin, skal du uploade den seneste version af plugin'et med FTP og derefter aktivere det. Dette opdaterer plugin'et. Hvis opdateringen ikke virker, kan du prøve følgende:

• Søg efter plugin'et i WordPress plugin repository på wordpress.org . På dit plugins hjemmeside skal du vælge Vis supportforum . Søg i forummet efter en løsning, der er specifik for dit problem.
  • Hvis du har købt dit plugin et andet sted, skal du gennemgå dokumentationen fra plugin -udvikleren.

Genupload WordPress-kernefiler

Bemærk: Hvis dit site er på Administreret WordPress -hosting, skal du springe dette afsnit over, da WordPress -kernefiler er forudinstalleret med hostingplanen. De opdateres automatisk for at beskytte dit site, og du kan ikke erstatte dem med FTP.

I nogle situationer kan dine WordPress -kernefiler blive beskadiget under en opdatering, hvilket forårsager den interne serverfejl. Prøv at uploade WordPress-kernefiler for at sikre, at de ikke forårsager problemet.

Download den samme version af WordPress, som du bruger i øjeblikket, fra WordPress-arkivet , pakk den ud på din lokale computer, opret forbindelse til din hostingkonto med FTP , og overfør (overskriv) mapperne wp-admin og wp-includes.

Bemærk: Hvis du ikke er sikker på, hvilken WordPress-version dit website bruger, kan du se i filen wp-version.php , der findes i mappen wp-includes .

Skift til et standard WordPress -tema

Hvis ovenstående valgmuligheder ikke var med til at løse problemet, kan dit tema forårsage konflikten. For at teste kan du skifte til et af WordPress -standardtemaerne, såsom TwentyTwenty eller TwentyTwentyOne .

Bemærk: Hvis du ikke har et standard WordPress -tema installeret, kan du installere det med FTP og derefter aktivere det i databasen .

Hvis dit website indlæses korrekt efter skift til standardtemaet, kan du opdatere dit normale tema til den nyeste version og aktivere det.

Hvis opdateringen af temaet ikke virker, kan du prøve følgende:

• Søg efter temaet i WordPress -temaopbevaringsstedet på wordpress.org . På dit temas hjemmeside skal du vælge Vis supportforum . Søg i forummet efter en løsning, der er specifik for dit problem.
  • Hvis du har købt dit tema et andet sted, skal du gennemgå dokumentationen fra temaudvikleren.