Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer et WordPress -tema med FTP

Du skal muligvis installere et WordPress -tema via FTP. Dette er nyttigt til store eller brugerdefinerede temaer.

1. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  2. Naviger til mappen /wp-content /themes for dit WordPress-site.
  3. Upload dit tema til denne mappe.
  4. Hvis dit tema er zip, skal du pakke det ud. ( Webhosting / cPanel / Plesk ).

Bemærk: Hvis du ikke har mulighed for at pakke filen ud på din hostingkonto, skal du pakke den ud på din lokale computer og derefter uploade den udpakkede mappe med filer.

5. Hvis dit tema har et brugerdefineret typografiark, også kendt som et underordnet tema , skal du også gentage processen for dette.

Næste trin

• Når du har installeret et tema, skal du aktivere det fra WordPress .