Installér et tema fra WordPress-arkivet

WordPress-arkivet indeholder tusindvis af gratis temaer, som du kan bruge på din site, og der er adgang til det direkte fra dit WordPress-kontrolpanel. Sådan installerer du dit tema fra WordPress-arkivet.

Bemærk: Hvis du ikke er sikker på, hvilket tema du vil installere, kan du gennemse WordPress-arkivet og se eksempler på alle de temaer, du vil. Brug indstillingen Funktionsfilter til at indsnævre søgningen. Hvis du vil anvende en tema, som ikke kan findes i WordPress-arkivet, kan du installere den ved at uploade .zip-filen.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre vælger du Udseende > Temaer.
  3. Vælg Tilføj ny .
    Tilføj nyt tema i WordPress
  4. På bjælken Søg temaer indtaster du navnet på det tema, som du vil installere.
  5. Hold musen over eksemplet på temaet og vælg derefter Installér.