Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Installer et WordPress -tema fra en .zip -fil

Bemærk: Download temaet .zip -fil til din lokale computer, inden du følger nedenstående trin.

Hvis du har købt et premium -tema eller downloadet et gratis tema, kan du se her, hvordan du installerer temaet på dit WordPress -site.

  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre side, skal du vælge > Temaer.
  3. Vælg Tilføj ny .
    Tilføj nyt tema i WordPress
  4. Vælg Upload tema .
  5. Vælg Vælg fil .
  6. Find og vælg temaet .zip -fil på din lokale computer, og vælg derefter Åbn .
  7. Vælg Installer nu .

Flere oplysninger