Opdatér et tema i WordPress

Opdater dit tema til den seneste version for at sikre, at det er kompatibelt med nye WordPress-udgivelser og for at gøre din site mere sikker.

Advarsel: Du skal altid sikkerhedskopiere din site før opdatering.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre vælger du først Dashboard og derefter Opdateringer.
  3. Rul ned til afsnittet Temaer.
  4. Vælg markeringsfeltet ved det tema, som du vil opdatere, og vælg derefter Opdater temaer.

Bemærk: Hvis du har et premium eller brugerdefineret tema, som ikke kan opdateres fra WordPress-kontrolpanelet, kan du prøve at opdatere din tema med FTP.