Opdater et tema i WordPress

Opdater dit tema til dets nyeste version for at sikre, at det er kompatibelt med nye WordPress -udgivelser, og for at gøre dit website mere sikkert.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du opdaterer.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Dashboard > Opdateringer .
  3. Rul ned til afsnittet Temaer .
  4. Markér afkrydsningsfeltet for det tema, du vil opdatere, og vælg derefter Opdater temaer .

Bemærk: Hvis du har et premium- eller brugerdefineret tema, som ikke kan opdateres fra WordPress -dashboardet, kan du prøve at opdatere dit tema med FTP .