Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdater et tema i WordPress

Du kan opdatere et tema til dets nyeste version fra WordPress. Regelmæssig opdatering af dine temaer er også med til at holde dit WordPress -site korrekt.

Bemærk: Før du opdaterer dit tema, skal du oprette en sikkerhedskopi af din hjemmeside .

1. Log på WordPress.
  2. Fra menuen Dashboard skal du klikke på Opdateringer .
  3. Markér afkrydsningsfeltet for ethvert tema, du vil opdatere.
  4. Klik på Opdater temaer .