Opdater WordPress i dashboardet

Ved at holde WordPress opdateret forbedres dit websites sikkerhed. Du kan opdatere WordPress til dens seneste version fra dashboardet.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du opdaterer.
  1. Log på WordPress.
  2. I øverste venstre hjørne af dit dashboard, hvis der er en meddelelse om, at den nye WordPress-version er tilgængelig, skal du vælge Opdater nu .
  3. Bemærk: Hvis du ikke kan se meddelelsen, kører dit website allerede på den nyeste version af WordPress.

4. Vælg Opdater nu .

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Dit WordPress -site sættes i vedligeholdelsestilstand, indtil opdateringen er gennemført. Efter opdateringen deaktiveres Vedligeholdelsestilstand automatisk.
  • Hvis du ikke kan opdatere WordPress fra dit websites dashboard, kan du prøve at opdatere WordPress med FTP .
  • Hvis du ikke selv vil håndtere WordPress -opdateringer, har vi også en WordPress Premium -supporttjeneste, der kan tage sig af det for dig.