Opdater WordPress med FTP

Hvis du ikke kan logge på dit WordPress -dashboard, kan du opdatere WordPress til den nyeste version via FTP. Du kan bruge enhver FTP -app, men vi anbefaler FileZilla . Ved at følge nedenstående trin opdaterer du kun WordPress -kernefiler og plugins og temaer, der som standard følger med den version af WordPress. De plugins og temaer, som du installerede manuelt, bliver ikke ændret eller opdateret, og du skal opdatere dem manuelt.

Advarsel: Du bør altid lave en sikkerhedskopi af dit site, før du opdaterer.
Bemærk: Hvis dit site er på Administreret WordPress -hosting, har det altid den nyeste version af WordPress, så du kan ikke ændre versioner manuelt.
  1. Download den seneste version af WordPress til din lokale computer.
  2. Udpak filen på Windows eller macOS .
  3. Opret forbindelse til din hosting med FTP.
  4. I afsnittet Fjernsted på FileZilla, finder du mappen med din WordPress-site.
  5. I afsnittet Lokal hjemmeside i FileZilla skal du finde mappen med den udpakkede seneste version af WordPress på din lokale computer.
  6. I afsnittet Lokal hjemmeside i FileZilla skal du indtaste mappen med den seneste version af WordPress og derefter indtaste mappen WordPress .
    Bemærk: Afsnit Ekstern site og Lokal site skal nu indeholde lignende filer og mapper, der starter med wp- , såsom wp-admin , wp-content , wp-includes , wp-Activate.php osv.
  7. Træk og slip alle filer og mapper fra afsnittet Lokal site til afsnittet Ekstern site .
  8. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Overskriv og kun anvende på den aktuelle kø og derefter vælge OK .
  9. Når overførslen er færdig, skal du logge på WordPress .
  10. Vælg Opdater WordPress -database , hvis du bliver bedt om det.
  11. Vælg Fortsæt .

Din WordPress er nu opdateret til den nyeste version.