Opdater et WordPress-tema med FTP

Du kan opdatere et WordPress-tema til den seneste version via FTP. Dette er nødvendigt for nogle premium og brugerdefinerede temaer, som ikke kan opdateres i WordPress. Du skal downloade filerne for dit tema til din lokale computer, før du starter denne proces.

1. Opret forbindelse til din hosting med FTP.
  2. Gå til /wp-content/themes-mappen for din WordPress-site.
  3. Upload dit tema til denne mappe.
  4. Hvis dit tema er i en .zip-fil, skal du udpakke det. (Webhosting / cPanel / Plesk)

Bemærk: Hvis du ikke har mulighed for at udpakke filen i din hostingkonto, skal du udpakke filen på din lokale computer, og derefter uploade den udpakkede mappe med filer.

5. Hvis dit tema har et brugerdefineret typografiark, også kendt som et underordnet tema, skal processen også gentages for dette.