Opdater et WordPress-tema med FTP

Visse Premium- eller brugerdefinerede WordPress-temaer kan ikke opdateres fra WordPress-dashboardet. I dette tilfælde skal du uploade en kopi af den nyeste version ved hjælp af FTP. Du kan anvende alle FTP-apps, men vi anbefaler FileZilla.

1. Download den seneste version af temaet, og pak det ud på din lokale computer (Windows eller macOS).
  2. Opret forbindelse til din hosting med FTP ved at følge de trin, der er anført for dit hostingabonnement (Linux-hosting med cPanel | Windows Hosting med Plesk | Managed WordPress).
  3. Gå til afsnittet Fjernwebsted i FileZilla, og find mappen med din WordPress-hjemmeside. Gå derefter til mappen /wp-content/themes.
  4. Gå til afsnittet Lokalt websted i FileZilla, og find mappen med den udpakkede seneste version af temaet.
    Bemærk: Visse temaer pakkes ud i en mappe med versionsnummeret inkluderet i navnet. Eksempelvis twentytwentytwo.1.1. Du behøver bare mappen indeni, som ikke har versionsnummeret. I ovenstående eksempel ville denne hedde twentytwentytwo.
  5. Træk og slip mappen med temaet fra afsnittet Lokalt websted til afsnittet Fjernwebsted.
    Bemærk: Du får muligvis vist et pop op-vindue, der siger, at målfilen allerede findes. I dette tilfælde skal du vælge Overskriv og Anvend kun på nuværende kø. Afslut processen ved at vælge OK-knappen.

Dit tema er nu blevet opdateret til den seneste version.