Skift PHP-indstillinger for min hostingkonto

Hvis PHP-standardindstillingerne på din hostingkonto ikke opfylder din hjemmesides eller apps krav, kan du følge denne vejledning, der fortæller dig, hvordan du ændrer dine PHP-indstillinger.

1. Læs vores artikel om filnavne på PHP-initialiseringsfiler, og find ud af, hvad filnavnet er på din hostingkonto. Hvis du f.eks. har Windows-hosting med Plesk, vil filnavnet være .user.ini.
  2. Søg efter det filnavn i din kontos rodmappe. Det er den fil, du skal redigere i næste trin.

Hvis du ikke kan finde filen i rodmappen, kan du bruge en teksteditor (f.eks. for eksempel kan du bruge cPanels indbyggede filhåndtering) til at oprette filen og gemme den i rodmappen. Sørg for at navngive filen som beskrevet i vores artikel.

3. Rediger filen: Linux-hosting | Windows-hosting | Webhosting | Administreret WordPress | VPS

Eksempel:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Bemærk: Du kan få detaljerede oplysninger om disse PHP-indstillinger i PHP-dokumentationen til de vigtigste php.ini-direktiver.

4. Gør det, der er nødvendigt for, at ændringerne træder i kraft.
  5. Brug en phpinfo-fil til at bekræfte, at ændringerne er gennemført.