Hvilket filnavn skal min PHP-initialiseringsfil bruge?

Det filnavn, som din PHP-initialisering skal bruge, afhænger af den type hostingkonto, du har.

Hostingkontotype Filnavn Beliggenhed
Linux-hosting med cPanel .user.ini /public_html (en pr. konto)
Windows-hosting med Plesk .user.ini Websiterod (en pr. website)
Administreret WordPress .user.ini /html (en pr. website)

Bemærk: Administreret WordPress-konti understøtter også brugen af php.ini-filer, men da det er svært at forny dem, når de er opdaterede, anbefaler vi, at du bruger .user.ini-filer i stedet for.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Se PHP-dokumentationen for yderligere oplysninger om PHP-filer.
  • .user.ini-filer er kun kompatible med PHP 5.4 og nyere, og du kan ikke ændre alle de samme indstillinger som med php.ini-filer. Se PHP-dokumentationen for user.ini-filer for yderligere oplysninger.
  • Web og klassisk hostingkonti, som bruger Windows med IIS 6 understøtter ikke PHP-initialiseringsfiler.