Løs mit WordPress -site, når det oplever en kritisk fejl

Når et plugin eller et tema er inkompatibelt med dit WordPress -site, kan det forhindre sitet i at vise indhold. I stedet viser dit site en meddelelse om, at der opstår en kritisk fejl.
WordPress kritisk fejlmeddelelse
Du kan løse problemet fra dit WordPress -dashboard, selvom det ikke indlæses korrekt, på grund af WordPress -funktionen kaldet genoprettelsestilstand . Følg trinnene nedenfor for at få dit site tilbage online.

Bemærk: Hvis dit WordPress -site er ældre end version 5.2, vil du se en tom hvid skærm i stedet for den kritiske fejl, og du skal undersøge problemet med FTP .

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du udfører fejlfinding.
  1. Kontrollér indbakken til e -mailadressen til din WordPress -administratorkonto for at se en meddelelse: "Your Site is Operatoring a Technical Problem." Hvis du ikke kan se meddelelsen, skal du kontrollere mappen spam/junk.
  2. I e -mailteksten skal du finde linket til logonsiden til WordPress -gendannelsestilstand.
  3. Indtast dit WordPress admin -brugernavn og din adgangskode, og vælg derefter Log ind .
  4. I WordPress -dashboardet er der en meddelelse om, hvad der gik galt øverst.
    • Hvis fejlen skyldes et plugin, vises følgende meddelelse: Et eller flere plugins kunne ikke indlæses korrekt . Fra menuen til venstre skal du derefter vælge Plugins og deaktivere det defekte plugin.
    • Hvis fejlen skyldes det aktive tema, ser du følgende meddelelse: Et eller flere temaer kunne ikke indlæses korrekt . I dette tilfælde skal du vælge Temaer i menuen til venstre og aktivere et andet tema.
      Advarsel: Hvis du ændrer et tema, mens du foretager fejlfinding på en kritisk fejl, påvirker det udseendet og funktionen af dit site, men det er en hurtig løsning på fejl, der er forårsaget af et defekt tema. Det kan være med til at få dit site tilbage online, men det vil se anderledes ud.
  5. Hvis du bruger browserne Chrome , Firefox eller Edge , kan du aktivere inkognito eller privat browsing for at kontrollere, om dit website fungerer korrekt.
  6. Hvis problemet er løst, skal du gå tilbage til WordPress-dashboardet og vælge Afslut gendannelsestilstand i øverste højre hjørne.
  7. Hvis du skal fortsætte med at bruge et problematisk plugin eller tema, skal du opdatere det til den nyeste version og derefter aktivere det. Hvis fejlen vises igen, kan du prøve følgende:
    • Søg efter det defekte plugin eller tema i WordPress -lageret. På dit plugins/temas hjemmeside skal du vælge Vis supportforum . Søg i forummet efter en løsning, der er specifik for dit problem.
    • Hvis du har købt dit plugin eller tema et andet sted, skal du gennemgå dokumentationen fra udvikleren.