Ret fejl med blandet indhold i WordPress

Hvis du for nylig har installeret et SSL-certifikat, får du måske vist en ny advarsel i din browser, når du besøger din hjemmeside, eller måske har du bemærket, at visse billeder ikke vises korrekt. Eftersom din WordPress-hjemmeside nu indlæses på HTTPS, kan dette skyldes fejl med blandet indhold. Disse fejl opstår, når en SSL-beskyttet hjemmeside (HTTPS) indeholder elementer, der leveres via en ikke-sikret forbindelse (HTTP), som f.eks. indlejrede billeder, videoer, scripts eller iframes. Hvis du foretager fejlfinding af din hjemmeside ved hjælp af udviklerværktøjer til fejl med blandet indhold, får du måske vist røde advarsler om fejlen med blandet indhold.

fejl med blandet indhold

Du kan løse problemet ved hjælp af et Really Simple SSL-plugin.

Bemærk: Du kan også løse problemet ved at redigere .htaccess-filen i Linux- eller web.config filen i Windows-hosting.

1. Installér plugin'en.
  2. Aktivér plugin.
  3. Der åbnes et pop op-vindue, hvor du bliver spurgt, om du vil aktivere SSL.
    Advarsel: Du kan ikke installere et SSL-certifikat med dette plugin.
  4. I feltet for hostingudbyder skal du lade standardindstillingen "Valgfrit – Vælg din hostingudbyder" stå og derefter vælge Aktivér SSL!
  5. Markér feltet for Mixed Content Fixer, hvis det ikke er markeret som standard. Markér eller ryd de øvrige afkrydsningsfelter, alt efter hvad der er relevant for din hjemmeside
  6. Vælg Aktivér og derefter Gem og fortsæt.
  7. I den næste sektion tilbydes der yderligere plugins med fokus på anonymitet, som du kan vælge at installere, og ellers skal du vælge Spring over for at fortsætte.
  8. Vælg Udfør, og gå tilbage for at tjekke, om dine billeder vises korrekt på din hjemmeside.

Mangler der stadig billeder?

1. Vælg fanen Indstillinger øverst på siden.
  2. Vælg SSL til venstre, og gør derefter følgende i sektionen Blandet indhold:
    • Aktivér Mixed content fixer – init hook, hvis den standardindstillede Mixed content fixer ikke løser dit front-end-problem med blandet indhold.
    • Aktivér Mixed content fixer – back-end, hvis du oplever problemer med blandet indhold i administratormiljøet på din WordPress-hjemmeside.
  3. Vælg Gem nederst på siden.

Fejl med blandet indhold bør være løst nu, og billederne bør indlæses korrekt.