GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger mine indstillinger for Project Sync

Dine GoDaddy Studio -projekter gemmes automatisk i skyen, så du kan få adgang til dem på enhver enhed og fortsætte med at skabe godt indhold til din virksomhed, uanset hvor du er.

På iOS- og Android GoDaddy Studio-mobilapps kan du indstille synkronisering til kun at ske på Wi-Fi eller på både Wi-Fi- og mobilforbindelser.

Vælg din enhed for at kontrollere og ændre dine Project Sync -indstillinger.

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. I nederste højre hjørne trykker du på Projekter .
  3. Tryk på i øverste højre hjørneIndstillinger Indstillinger .
  4. Rul ned for at finde Project Sync . Hvis til / fra-knappen ud for Synkroniser kun på Wi-Fi er aktiveret (vises gul), bliver dine projekter ikke synkroniseret på en mobilforbindelse. Hvis du vil synkronisere på både Wi-Fi og mobilforbindelser, skal du slå til / fra fra.
    Synkronisering på Wi-Fi er kun slået til i iOS

Hvis du ikke allerede har GoDaddy Studio -mobilappen til iOS, skal du scanne QR -koden med din mobilenhed eller besøge Apple App Store for at downloade den nu.
åbne eller downloade appen

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Tryk på i øverste højre hjørneIndstillinger Indstillinger .
  3. Rul ned for at finde til Project Sync . Hvis til / fra -knappen ud for Synkroniser kun på wifi er aktiveret (vises gul), synkroniseres dine projekter ikke på en mobilforbindelse. Hvis du vil synkronisere på både Wi-Fi og mobilforbindelser, skal du slå til / fra fra.
    Synkronisering på kun Wi-Fi er slået til

Hvis du ikke allerede har GoDaddy Studio -mobilappen til iOS, skal du scanne QR -koden med din mobilenhed eller besøge Play Butik for at downloade den nu.
åbne eller downloade appen