Fjern dele af et billede, en grafik, en form eller en eller anden tekst

Maskeringsværktøjet giver dig mulighed for at fjerne dele af et billede, grafik, form eller tekstlag. Du kan derefter kombinere disse for at skabe en 3D -effekt. Du kan også bruge det til at rydde op i et billede, når baggrunden er fjernet .

Webversionen af GoDaddy Studio er kun tilgængelig på en stationær eller bærbar computer. Hvis du bruger en mindre enhed, bliver du bedt om at bruge appen GoDaddy Studio.

Sådan bruger du maskeringsværktøjet:

1. Åbn din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælge Projekter og derefter vælge det projekt, du vil arbejde på.
  3. Tryk på det billede, grafik, form eller tekst, som du vil ændre, og tryk derefter på Rediger i banneret.
  4. I menuen nederst på skærmen skal du stryge mod venstre, indtil du ser Maske . Tryk på denne.
  5. Vælg den pensel, du vil bruge. Du får vist fire muligheder: De første to er til fjernelse, mens de anden to gendanner fjernede dele. Du kan vælge mellem en hård eller blød kant. Træk penslen hen over den del, du vil fjerne eller tilføje.

Bemærk: For en mindre børste skal du strække skærmen med to fingre og zoome ind. For en større børste skal du klemme på skærmen med to fingre og zoome ud. Du kan flytte billedet rundt ved at bruge to fingre og trække det.

6. Når du er færdig, skal du trykke på fluebenet øverst til højre på skærmen.

Fjern dele af et billede, grafik, form eller tekst på en mobil