Fjern baggrunden fra et billede

Nogle gange kan du finde et billede, du elsker, men du vil ikke have baggrunden. Ved hjælp af GoDaddy Studio kan du fjerne baggrunden fra ethvert billede på nogle få hurtige træk.

Bemærk: GoDaddy Studio PRO giver dig ubegrænsede fjernelser i baggrunden, mens alle kunder får 3 gratis fjernelser i baggrunden, uanset hvilken plan de har på.

Webversionen af GoDaddy Studio er kun tilgængelig på en stationær eller bærbar computer. Hvis du bruger en mindre enhed, bliver du bedt om at bruge appen GoDaddy Studio.

Sådan bruger du det:

1. Åbn din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælge + for at oprette et nyt projekt.
  3. Under Baggrunde skal du trykke på Billede .
  4. Find et billede, du vil bruge, og vælg det.
  5. Vælg billedets størrelse.
  6. Tryk på fluebenet øverst til højre på skærmen.
  7. Tryk på billedet, og tryk derefter på Rediger i banneret.
  8. Tryk på Fjern , og tryk derefter på Fjern billedbaggrund .

Hvis du ikke kan se indstillingen Fjern nederst på skærmen, skal du sørge for, at du arbejder med et billede. Kontrollér også, at du har den nyeste version af appen installeret.

Din skærm kan se lidt anderledes ud afhængigt af din enhed.

Fjern baggrund fra et billede på en mobil
  1. Log på din GoDaddy Studio -konto .
  2. Vælg Nyt projekt øverst til højre på skærmen, og vælg derefter Billede .
  3. Find et billede på din computer, eller vælg et fra vores arkivbiblioteker.
  4. Sørg for, at billedet er valgt. I menuen til højre skal du vælge Fjern .
  5. Vælg Fjern baggrund .
Fjern baggrund fra et billede på et skrivebord

Bemærk: Denne funktion fungerer bedst med billeder, hvor forgrunden adskiller sig fra baggrunden. Men hvis du har brug for at rydde det op mere, kan du bruge maskeringsværktøjet .