Reset my WordPress password

Hvis du glemmer adgangskoden til din Wordpress-site, kan du nulstille den fra Wordpress-loginsiden ved at anmode om et link til nulstilling af adgangskode. Du skal angive en e-mailadresse:, som er tilknyttet din WordPress-brugerkonto for at modtage e-mailen med linket.

1. I en browser går du til http://[dit WordPress-domænenavn]/wp-admin (for eksempel http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Vælg linket Mistet din adgangskode?.
  3. Angiv e-mailadressen, som du bruger til din WordPress-brugerkonto og vælg derefter Få ny adgangskode.
  4. Se i e-mailkontoen efter en besked, som hedder Nulstilling af adgangskode og vælg linket i e-mailteksten. Linket åbner en side i en ny fane til nulstilling af adgangskoden.

Note: If you don't see the password reset email within a few hours, check your spam/junk folder. Also, check the database to see if your email address is saved correctly and update it if necessary.

5. På siden til nulstilling af adgangskode skal du i feltet Ny adgangskode angive din nye adgangskode og vælge Gem adgangskode. Du kan benytte en app til adgangskoder efter eget valg for at sikre, at du ikke glemmer din nye adgangskode.

Du kan nu logge på WordPress med din nye adgangskode.