Ressourcegrænser

cPanel-hosting kan kun bruge et maks. antal ressourcer, hvilket sikrer, at en enkelt konto på en server med delt hosting aldrig kan påvirke andre kunders oplevelse.

Delt hosting

Se delt hostingplan Gratis prøveperiode 1 og Starter Economy Deluxe Ultimate Maksimum
CPU (tilgængelige kerner) 1 1 1 2 2
Hukommelse/RAM (MB) 512 512 512 1000 2000
I/O (KB/sek.) 1000 1000 1000 1000 2000
Indtastningsprocesser
(samtidige forbindelser)
100 100 100 125 150
Filer (I-noder) 250.000 250.000 250.000 250.000 250.000
Diskplads 30 GB 100 GB Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Maks. antal e-mailkonti 10 100 500 Ubegrænset Ubegrænset

1 Planer med en gratis prøveperiode kan ikke opgraderes. Du skal sikkerhedskopiere og derefter annullere kontoen med den gratis prøveperiode, hvorefter du skal købe og konfigurere en ny cPanel-konto med delt hosting.

Bemærk: Alle cPanel-planer med delt hosting er begrænset til 500 SMTP-transmissioner pr. time og 30 samtidige MySQL-forbindelser.

Business-hosting

Hvis du har Business-hosting med cPanel, har du flere ressourcer til dine hjemmesider og programmer. I modsætning til delt hosting er ressourceniveauerne i Business-hosting baseret på din plantype.

Business-hostingplan Start Udbyg Udvikl Udvid Grundlagt Moden
CPU (tilgængelige kerner) 1 2 3 4 4 4
Hukommelse/RAM (GB) 2 4 6 8 16 32
Diskplads (GB) 1 60 90 120 150 240 480
SSL-certifikat Inkluderet Inkluderet Inkluderet Inkluderet Inkluderet Inkluderet

1 Advarsel: Med henblik på optimal ydeevne og stabilitet bør du altid have 20 % af din maksimale diskplads ledig til ekstra systemsoftware. Har du ikke dette, kan det medføre tekniske problemer. Du kan til enhver tid opgradere, hvis du har brug for mere diskplads.

Bemærk: Alle cPanel Business-hostingplaner med delt hosting er begrænset til 500 SMTP-transmissioner pr. time og 200 samtidige MySQL-forbindelser.

Disse ressourcer er ikke begrænsede i cPanel Business-hosting:

• Indtastningsprocesser
  • Disk-skriv (I/O)
  • Filer (I-noder)

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Vi definerer disse ressourcer, og hvordan de påvirker din konto, i